hvordan man kan kontrollere bios på en Compaq bærbar computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-02

Den grundlæggende input /output system , eller BIOS , er den første ting , der kører på en computer , når du starter det . BIOS drejer så på din harddisk og indlæser Windows-operativsystemet ind i hukommelsen . Hvis du gerne vil tjekke BIOS på din Compaq bærbare computer , så gør det i løbet af maskinens boot -processen . Dette er den eneste gang, du kan få adgang til BIOS på din computer , det kan ikke indlæses på samme måde, som du ville et normalt program
1 .
Genstart din Compaq bærbare computer .
2 .
Vent tålmodigt som din Compaq bærbare lukker sig selv ned og slukker af sig selv på . Hold øje med indikatoren på basen af din Compaq til at slukke og tænde den igen . Når det tændes , har din Compaq bærbare computer indledt sit startrækkefølgen.
3 .
Tryk på " F10 " tastatur -tasten. Du behøver kun at trykke på og frigive denne tasten én gang. Dette vil indlæse BIOS på din Compaq bærbare computer .
4 .
Kontroller navn ( som vil omfatte producenten og modelnummeret ) , og den version nummer (som vil blive en række tal adskilt af perioder ) af din BIOS ved at kigge på teksten skrevet på selve bunden af dine vigtigste BIOS -skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en computer, hvis den ikke tænde 

Kommentarer

Code:
change