hvordan man kan lave drivere på en anden computer uden internet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-23

Driver -filer er de programmer, som computerens primære operativsystemet bruger til at få adgang til hardware på pc'en . Reparation af føreren filer på en computer er nødvendig , når filerne er korrupte på grund af hardware eller software problemer. Mens den optimale metode til reparation af chauffører er at bruge den nyeste downloads fra internettet , kan du stadig reparere dine chauffører bruger standard driver -cd , der fulgte med din Windows Vista eller Windows 7 computer , hvis du ikke er i stand til at komme online .

Du har brug for :
Driver cd, der fulgte med den anden computer .


1 .
Sæt driver -cd'en i computeren .
2 .
Klik på " Start ", " Control Panel " og " Enhedshåndtering ". Klik på " System og vedligeholdelse " ( til Vista ) eller " Hardware og lyd " ( for Windows 7 ) Menuen inden du klikker "Enhedshåndtering ", hvis du ikke bruger " Classic " se til dit kontrolpanel.

3 .
Vælg kategorien for hardwaredriveren du reparerer . For eksempel , vælg " Skærmkort ", hvis du er fastsættelse af skærmkortdriver .
4 .
Dobbeltklik på den enhed , der skal føreren skal repareres .
5 .
Klik på " Driver "og vælg " Opdater driver ". Vælg bogstavet for det optiske drev for at geninstallere driveren , rettelser samt reparation af defekte driver.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Lexmark 2500 Series inkjet printer driver 

Kommentarer

Code:
change