hvordan man kan lave en acer computer uden lyd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-25

Acer er en computer firma , der specialiserer sig i at skabe Windows-baserede bærbare og netbook -systemer . Disse computere har indbyggede højttalere , så der skulle aldrig være et problem med lyd at spille fra Acer . Men hvis en eller anden grund lyd er ikke rager ud af højttalerne , skal du fejlfinding af problemet . Der er et par specifikke skridt du kan tage for at rette lyd spørgsmålet og bringe lyden tilbage til computeren
1 .
Dobbeltklik på lydikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Dette indlæser lyd indstillingsmenuen på skærmen . Sørg for, at ingen af audio er indstillet til " Mute ". Hvis de er , skal du fjerne markeringen mulighederne , og lyden tilbage .
2 .
Tag hovedtelefoner du har sluttet til " Line- out " port på Acer bærbare computer. Hvis der sluttes hovedtelefoner eller noget andet er forbundet til line-out , er lyden ikke vil blive produceret af computerens indbyggede højttalere .
3 .
Slut computeren til en lokal magt kilde . Hvis batteriet er ved at løbe tør , den bærbare computer ofte op med at producere lyd som en metode til at forlænge batteriets levetid .
4 .
Hent opdaterede drivere til Acer computer . Hvis lyden drivere er forældet , er lyden ikke vil projektet fra højttalerne ordentligt . Naviger til Acer hjemmeside , dit hjemland vælge , og klik derefter på " Service og Support . " Klik på " Driver Download "i venstre hjørne af skærmen og klikke på den type computer , du har . Vælg den nøjagtige mærke og model på din computer og alle de tilgængelige drivere vises . Klik på audio- driver og det downloads til din computer . Dobbeltklik på den downloadede fil , og følg derefter anvisningerne for at installere den opdaterede driver . Genstart computeren, og lyden nu afspilles korrekt på systemet .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en ARTEC scanneren til en phillips computer 

Kommentarer

Code:
change