hvordan man kan narre en HP Deskjet til at tro, det har nye blækpatroner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-07

Med nogle HP DeskJet printere , skal du narre printeren til at tro, du har erstattet det gamle blækpatronen med en ny blækpatron i stedet for en genopfyldt blækpatron , som du fyldt dig selv. Hvis printeren holder fortæller dig at udskifte blækpatronen eller blækniveauet stadig læser tom , kan du nulstille den printer , så det vil anerkende genopfyldt blækpatron som nye og læste blækniveauet som fuld eller tæt på det .

Du skal bruge:
Klar tape
. Trykpapir .
Genopfyldt blækpatron .


1 .
Fjern blækpatronen fra printeren transport . Vend patronen over , så du kigger på kobber kontakter. De kontakter bør være tættest på dig . Hvis kontakterne er i toppen af blækpatronen , drej den rundt, så de kontakter er tættest på dig .
2 .
Læg et lille stykke af klare tape over den syvende kobber kontakt i den anden række af kontakter fra venstre side . Placer patronen tilbage i printeren . Fortæl printeren til at køre en justering. Når tilpasningen er udført , skal du fjerne kassetten .
3 .
Hold det stykke tape på kontakten . På højre side af patronen , i anden række fra højre , placere en lille stykke tape over sjette kobber kontakt . Placer blækpatronen i printeren . Kør en tilpasning siden igen .
4 .
Fjern blækpatronen , når justeringen er færdig . Fjern tapen , og sørg for at fjerne den klistrede rester , når du fjerner tapen . Placer patronen i printeren . Printeren er klar .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense printhovedet af en CANON BJC -240 

Kommentarer

Code:
change