hvordan man kan opgradere en computer -netværk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-19

En computer -netværk giver computere mulighed for at oprette forbindelse til en delt internetudbydere og endda få adgang til filer gemt på en netværks harddisk . Bare om alle de oplysninger, der deles mellem de forskellige computere passerer gennem et netværk router , så hvis du ønsker at opgradere din computer netværk det første sted at starte med , er routeren

Du skal bruge: .
netværksrouter <. br >Ekstern harddisk .


1 .
Køb et nyt netværk router . Alle computere oprette forbindelse til routeren for at dele internetforbindelser , harddiske og printer adgang . Hastigheden på routeren vises på æsken og brugervejledningen til enheden , så at finde en hurtigere netværk router kommer til at fremskynde din overordnede netværk.
2 .
Tilslut en større ekstern harddisk til netværket routeren . Hvis du har flere computere gemme data til den samme harddisk et par hundrede gigabytes kommer ikke til at være nok . Der er nu harddiske fås med flere terabyte (1. 000 gigabytes ) lagerplads .
3 .
Installer de nyeste drivere til alle tilsluttede printere og andet hardware , der kører på netværket . Hver computer skal navigere til hardware 's fremstilling hjemmeside og vælg " Support ", " Downloads " og søg efter det pågældende produkt. Download den nyeste driver til det udstyr og følg installations vejledningen for at afslutte hardware-opgradering .
4 .
Kig over kabelforbindelserne løber fra computere til netværket routeren . Hvis nogen af de forbindelser er beskadiget , skal du erstatte den nuværende Ethernet -kabler med nye kabler for at sikre en smidig overførsel af data .


Previous:nothing Next:hvordan du bygger din egen multipedia pc 

Kommentarer

Code:
change