hvordan man kan overclocke med en asus P5N - E SLI bundkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-07

Overclocking kan være en levedygtig og omkostningseffektivt, omend potentielt farlige , måde at øge effektiviteten af dit system . Overclocking et stykke hardware dybest set betyder, at du er instruere det til at fungere på højere niveauer end det oprindeligt var designet til . Dette introducerer problemet med varmen , og sørg for hardware har nok ventilation og køling , før du forsøger at overclocke . Den P5N-E SLI bundkort forenkler overclocking processen for brugerne ved at tilføje en mulighed for at få systemet til at gøre det ordentligt for dig .
1 .
Genstart computeren . Når systemet er genstart , skal du trykke på "Delete" tasten (du bør se en prompt nederst siger, at det er nøglen til at åbne BIOS- eller opsætning ) for at få adgang til BIOS .
2 .
Naviger med piletasterne på tastaturet. En legende vises i bunden af hver skærm til at hjælpe dig .
3 .
Fremhæv "Avanceret " indstilling ved hjælp af piletasterne .
4 .
Vi taler dit " JumperFree Configuration " og tryk på " Enter . " .
5
Marker " AI Tuning "og tryk " Enter " Du vil se en liste vælg " . AI Overclock "og tryk "Enter "
6 .
Fremhæv " overclocking Options " , og tryk på " Enter . "Du vil nu have et valg at overclocke din hardware med 5 , 10 , 15 eller 20 procent , hhv . Tryk på " Enter " igen, når du har valgt dit valg .
7 .
Tryk på " F10 " tasten på tastaturet for at gemme dine indstillinger og afslutte BIOS .

gode råd og advarsler


 • Under " JumperFree "-menuen , kan du også vælge at overclocke ved manuel værdier . Kun gøre dette , hvis du er intim med din hardware , og ingen fremmed for overclocking .
 • overclocking hardware forkorter dens levetid og typisk brud producentens garanti. Hertil kommer en tendens overclocked hardware til at køre varmere end hvad den ville køre ved ellers . igen , at du har tilstrækkelig køling til at rumme den stigning i temperaturen


 • Previous:nothing Next:fejlfinding hp printer til xp



   

  Kommentarer

  Code:
  change