hvordan man kan rense harddisken for en HP Pavilion zv5000 laptop

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-16

Hvis du oplever problemer med at køre din Hewlett Packard Pavilion Zv5000 laptop , eller du blot ønsker at fjerne dine personlige oplysninger forud for at sælge den, bør du overveje at tørre harddisk. HP Pavilion Zv5000 laptop kommer med en Operating System Recovery cd, som giver dig mulighed for at genoprette den bærbare computer til dens oprindelige fabriksindstillinger og sletter alle dine oplysninger i processen . Backup af vigtige filer , før du gendanner den bærbare computer, som restaureringen er irreversibel

Du skal bruge: .
Operating System Recovery CD .


1 .
Tryk på knappen på din bærbare computers diskdrev for at åbne diskskuffen , og skub Operating System Recovery CD på diskskuffen med etiketten opad , indtil du høre en klikkende lyd , som betyder det er sikkert på bakken .
2 .
Skub bakken tilbage i den bærbare computer , og klik på " Start " knappen på dit skrivebord skærmen . Klik på " Luk " knappen , og klik på " Luk " på pop -up- vindue, for at bekræfte, at du ønsker at lukke computeren ned .
3 .
Tryk på afbryderknappen for at tænde for computeren , og tryk på en tast på tastaturet for at starte systemet fra Operating System Recovery CD . Tryk på " Enter "tasten og trykke på " F8 "-tasten på tastaturet for at tilslutte sig licensaftalen og fortsætte med restaureringen .
4 .
Tryk på " Esc " tasten , og tryk "Enter "for at vælge styresystem til restaurering . Tryk på " C "-tasten , og tryk på pil ned tasten for at markere " Formater partitionen med NTFS -filsystemet " . Tryk på " Enter " tasten for at vælge denne mulighed .
5 .
Tryk på " F " for at begynde formatering af harddisken . Ifølge HP site , kan restaurering processen tage et par timer . Vil computeren genstartes , når restaureringen er afsluttet .


Previous:nothing Next:fordelene ved touch screen input 

Kommentarer

Code:
change