hvordan man kan scanne billeder ind på en computer fra en kanon printer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-12

De fleste Canon printere i dag produceres nu har en indbygget scanner . Dette giver dig mulighed for at importere hard -copy billeder , såsom fotografier på din computer . Scanningen tager kun et øjeblik at gennemføre , og med programmering allerede er installeret på din computer, du behøver ikke at tilføje nogen ekstra software

Du skal bruge: .
Canon printer med scanner


1 .
Slut all-in -one printer til din computer via det medfølgende USB- strømkabel . Installere alle drivere , der fulgte med Canon-produkt . Uden driverne computeren er i stand til at importere scannede billeder til dit system .
2 .
Tænd printeren , og løft dækslet på toppen af scanneren sengen . Placer billedet med forsiden nedad på scannerens glasplade , placeret i hjørnet , hvor den grønne pil peger . Luk låget til at sikre det billede .
3 .
Klik på " Start " knappen , og vælg derefter " Alle programmer ", " Tilbehør " og vælg " Guiden Scanner og kamera ". Dette er en pre- installeret program findes på alle Windows-baserede computere .
4 .
Vælg " Scan " og derefter vælge den tilsluttede Canon alt- i-én printer , og klik på " Scan " igen . Billedet er scannet ind i din computer med en visning af billedet på skærmen .
5 .
Klik på " File " i øverste venstre hjørne af skrivebordet , efterfulgt af " Gem ". Et spare vises på skærmen . Titel på billedet , vælg et sted at gemme filen og klik på " OK ". Billedfilen er nu gemt på din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre en Microsoft Word -fil i Sony Reader 

Kommentarer

Code:
change