hvordan man kan slette en dell harddisk & geninstallere Windows

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-10

Microsoft Windows er det mest udbredte styresystem i brug i dag . Den mest aktuelle version er Windows 7 , og tidligere versioner indeholder Windows Vista , XP og 2000 . Windows kører på mange forskellige producenters desktop maskiner , og en af de mest almindelige og populære er Dell .
Indimellem kan det være nødvendigt helt at slette en Dell computers harddisk ren og geninstallere operativsystemet-når de sælger en brugt maskine , for eksempel . Med Windows installations-cd'en , er dette en simpel proces .

Du skal bruge:
Microsoft Windows installations CD /DVD
. 25- cifret produktnøgle .


1 .
Indsæt Windows installations CD /DVD i drevet og genstart computeren . Ved prompten , en tast for at starte trykke fra cd'en .
2 .
På velkomstbilledet prompten , tryk " Enter " for at komme ind i Windows opsætningen .
3 .
Tryk på F8 for at acceptere licensaftalen .
4 .
Vælg det vigtigste partition på harddisken , og tryk på " Enter " når du bliver spurgt om du ønsker at lave en ren installation på harddisken . Dette vil slette al information ud af drevet.
5 .
Lad opsætningsguiden for at fuldføre installationen , giver det de nødvendige oplysninger , såsom regionale oplysninger , dit navn og organisation og de 25-cifret produkt ID til Windows .
6 .
Genstart computeren, hvis opsætningsguiden ikke gør det automatisk . Du skal IKKE trykke på en tast for at starte fra cd .

gode råd og advarsler


 • Selv om de fleste Windows installationer fortsætte relativt glat , giv dig selv tid nok til at fuldføre processen (ca. en time eller så , afhængigt af størrelsen på harddisken . ) Dette giver dig mulighed for at " babysitte " installation og reagere på prompter , når de opstår .
 • Husk , at gøre en ren installation af Windows helt vil slette alle data fra harddisken . Vær sikker på at du har taget sikkerhedskopier af oplysninger, som du ønsker at gemme .


 • Previous:nothing Next:hvor hen til knæk åbne en dell skærm   

  Kommentarer

  Code:
  change