hvordan man kan udføre fejlfinding på en kanon S750 printer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-13

Canons S750 er en boble jet printer . Problemer med Canons S750 printer omfatter problemer med dårlig udskriftskvalitet eller fejl , herunder uklar farver , sløring og ujævn udskrift , printeren start og stop i løbet af arbejdspladser , og papiret ikke fodre korrekt, eller papirstop . Efter nogle skridt kan hjælpe med fejlfinding Canon S750 printer
1
Åbn dialogboksen Printeregenskaber på computeren . Åbn dialogboksen ved at klikke på " Start " knappen på dit skrivebord og derefter på " Printere og faxenheder "i den liste, der vises. Højre-klik på Canon S750 printer , og vælg " Udskriftsindstillinger . "
2 .
Kontroller , at indstillingen Medietype i printeregenskaberne svarer til den type papir i printeren , hvis Farverne er ikke klare . For eksempel, hvis du udskriver på fotopapir glittet papir , sæt, indstilling i dialogboksen . Kig på papiremballage at kontrollere type. Farver vil ikke matche skærmfarver perfekt , men på grund af tekniske begrænsninger .
3 .
Kontroller , at blækket status i dialogboksen Printeregenskaber ikke viser en tom blæk beholder , hvis farverne udskriver forkerte . En meddelelse skal vises på skærmen, så godt, hvis patronen er tom .
4 .
Skift indstillingen for udskriftskvalitet til " High " , hvis farverne er ujævnt eller stribede . Dette vil øge indstillinger for udskriftskvalitet .
5 .
Lad Canon S750 printeren køle af i 15 minutter, hvis det holder start og stop i løbet af arbejdspladser . Nogle gange printeren har brug for lidt tid til at behandle billedet , og der kan forårsage en forsinkelse . Et grønt lys blinker , men ingen udgang, er et tegn på , at printeren behandler instruktioner.
6 .
Sørg for, at den venstre kant af papirstakken hviler mod papirstyret , hvis papiret ikke indført korrekt . Fjern papiret , og luft det .
7 .
Fjern eventuelle papirstop . Træk papiret ud fra arkføderen eller udbakken , alt efter hvad der er mere bekvemt . Hold papiret opbevares fladt og i et tørt miljø for at undgå papirstop . Brug ikke papir , der er ekstremt tynd.


Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne billeder ind på en computer fra en kanon printer 

Kommentarer

Code:
change