hvordan man kan udføre fejlfinding på en skarp faxmaskine

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-09

Sharp sælger en række fax -maskiner , der spænder i pris og kapacitet . Mange har semi-automatiske duplex scanning , som beder brugeren om at vende i løbet af de duplex originalen, og en scanning til e-mail kapacitet , så du kan sende en papirudgave dokument til e-mail. Deres maskiner også ofte kommer med dokumentsikkerhed , der har følsomme dokumenter på print serveren og ikke den faxmaskine selv og en ergonomisk designet vippe display . Hvis du opdager, at du oplever problemer med din Sharp faxmaskinen , forsøg på at fejlfinde det på din egen , før du kontakter et servicecenter .

Du skal bruge: .
blød klud

Fejlfinding en Sharp Faxmaskine


1
Sørg for at telefonkablet er sluttet til telefonen " linje " stik, og ikke telefonen "set " socket ( hvis strømmen til din Sharp fax er tændt, men ingen overførsel vil finde sted ) . Sørg for , at den modtagende maskine ikke er i manuel tilstand uden ledsager . Hvis det er det, vil receptionen ikke være muligt . Kontroller, at den modtagende maskine er G3 forenelig, hvis den ikke er en Sharp model . Se , om der er nogen fejlmeddelelser på displayet , og lyt efter en klartone fra håndsættet . Hvis ingen af disse trin for hjælp, manuelt kalde den modtagende maskine og se om du får et svar .
2 .
Tryk på en vilkårlig tre taster på telefonen , hvis det efter besvare det , din stemme telefon opkald ( taget på en
ekstratelefon ) bliver afbrudt af faxmaskinen . Sørg for at du ikke ved et uheld ind i koden til at aktivere faxen receptionen. Receptionen mode kan sættes til " a. m. " Tryk på modtagelse tilstand, indtil den siger " Auto " eller " Manuel ".
3 .
Prøv at sende dit dokument , hvis den person, du faxer til modtager et forvrænget billede på den anden ende . Den fordrejning kan være forårsaget af støj på telefonlinjen . Hvis dette ikke virker , forsøg på at lave en kopi af dit dokument på din fax maskine . Der kan være problemer med din faxmaskine , hvis kopien også er forvrænget . Hvis dette er tilfældet , skal du kontakte et servicecenter .
4 .
Kontroller , at du har nok papir , hvis nogen reception opstår , når du forsøger afstemningssteder . Polling er , når din faxmaskine kontakter en anden faxmaskine , og anmoder om, at det fax tilbage et bestemt dokument . Den transmitterende Maskinen skal også være i automatiske modtagelse mode . Hvis den fremsendende faxmaskine er en polling sikringssystem, sikre, at din faxnummer er indtastet i både din maskine og sender en .
5 .
Rens din fax printhoved og scanning glas hvis kvaliteten af dine kopier er dårlig , eller hvis der er sorte pletter på det overførte dokument . Snavs på glasset vil forårsage pletter på din transmission . Brug en blød klud , når du tørrer ned scanning glas og ruller .

gode råd og advarsler


  • Når tørre scannerens glasplade, valser og fax printhovedet , skal du sørge for at ikke at skade nogen af de fremspringende dele på undersiden af betjeningspanelet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en dvd til en Sony Vaio computer     

    Kommentarer

    Code:
    change