hvordan man vælger en overspændingsbeskytter til en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-06

Valg af en god overspændingsbeskytter til din bærbare computer er vigtig . Surge beskyttere tage elektriske ladninger , der kan beskadige dit udstyr og jord i ryk , så din bærbare computer for at fortsætte uden at blive beskadiget . Sammenligning af flere forskellige surge beskyttere er en god måde at sikre at du får den bedste kvalitet for dine penge . Elektrisk strøm spikes er forårsaget af eksterne kræfter som lyn eller indre kræfter som klimaanlægget tændes og slukkes
1 .
Kontrollér strømskinner du anser for at være sikker på , at de tilbyder beskyttelse mod overspændinger . Mange strømskinner ligne bølge beskyttere , men de kun tilbyde en el forlængelse , ikke beskyttelse mod elektriske spikes .
2 .
Sammenlign prisen på den kraftige stigning beskyttere . Bølge beskyttere , der tilbyder mere beskyttelse til din bærbare computer vil sandsynligvis blive dyrere .
3 .
Vælg en mindre strømstødssikring. Selvom store bølge beskyttere kan være lidt billigere , de er for tungt at bære med dig . Da din bærbare computer er en bærbar enhed , du vil have beskytte det derhjemme og væk fra hjemmet . Bærbare bølge beskyttere er til rådighed til at hjælpe dig med at beskytte din bærbare computer, når du ikke er hjemme .
4 .
Sammenlign ydelse. Du vil have noget , der har en fastspænding spænding mellem 330 og 400 volt-det er den effekt , der skal nås for elektricitet til jord . Du ønsker også en overspændingsbeskytter med mindst 200 joules absorption og spredning . Dette nummer fortæller dig , hvor meget energi beskytteren kan håndtere , før det mislykkes. Jo højere , jo bedre-for den bedste beskyttelse , så prøv at få noget , der kan håndtere 600 joule
5
Sammenlign garantier , der tilbydes af fabrikanterne . . I nogle tilfælde kan du få fuld kompensation for en bærbar computer , der er blevet beskadiget , da den blev sat i en strømstødssikring. Have en fuld garanti til rådighed , vil medvirke til at sætte dit sind på lethed , for hvis det overspændingsbeskyttelsen fejler , behøver du ikke at være uden en computer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer canon pixma ip 

Kommentarer

Code:
change