instruktioner for at udskifte en dell E1705 processor

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-24

Den oprindelige processor i en bærbar computer vil ikke altid håndtere dine behov , såsom hvis du har brug for at køre flere Office-programmer på en gang eller spille computerspil med avanceret grafik . Dell Inspiron E1705 model kommer fra fabrikken med en Intel Core 2 Duo -processor , der spænder fra 1,73 til 2,16 gigahertz , afhængigt af hvilken løsning du oprindeligt har valgt . Opgradering af processor med en ny enhed , som f. eks 2,8 gigahertz Core 2 Duo , giver din bærbare computer mulighed for at køre programmer hurtigere og mere smidigt.

Du skal bruge:
lagerenhed
. Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .
Socket M processor .


1 .
Brug en ekstern lagerenhed , såsom en tom DVD eller USB -harddisk , at sikkerhedskopiere eventuelle data , du har brug for , hvis der er nogen problemer under processoren installationen . Luk E1705 operativsystem og skub skærmen låget i lukket stilling .
2 .
Flip den bærbare computer på hovedet og find den sorte frigivelsen bar på øverste højre ende af sag . Bjælken til venstre og pop batteriet ud af Dell E1705 . Fjern 12 håndledsstøtten skruer placeret på den meget kanter af alle fire sider af sagen med en stjerneskruetrækker .
3 .
Flip den bærbare højre side op igen og åbn skærmen låget til Den 180- graders position . Skub enden af en flad skruetrækker under langt højre kant af plast hængseldækslets placeret over tastaturet .
4 .
Pry hængseldækslet opad og træk hele dække op og til venstre for at fjerne det fra Dell E1705 . Fjern de to stjerneskruer placeret langs den øverste kant af tastaturet .
5 .
Træk tastaturet mod dig , indtil de dertil knyttede bundkort kabel bliver synlig . Tage kablet og fjern tastaturet helt fra Dell E1705 .
6 .
Fjern de fire skruer på den nederste kant af LCD display med stjerneskruetrækker . Træk forsigtigt skærmen ud den bærbare computer og sætter den ned et par inches over den nederste halvdel af E1705 . Må ikke helt fjerne visningen , da det stadig har kabler til bundkortet .
7 .
Løsn og fjern de seks håndledsstøtten låseskruer i centrum af sagen . Skruerne , som er under den oprindelige placering af tastaturet , er alle mærket med bogstavet " P. "
8 .
Løft hele plastic håndledsstøtten samling fra Dell E1705 . Find den sølv og kobber farvet kølelegemet i højre ende af bundkortet . Fjern de fire skruer, der holder varmen vasken .
9 .
Træk køleprofil fra E1705 torv processor . Drej processor låseskruen , som er placeret direkte over processoren , mod uret med en flad skruetrækker .
10 .
Grab to modstående ender af processor og træk den komponent opad for at låse den op fra bundkortet stikkontakten . Forsigtigt stilling den nye processor på soklen , og sikre, at alle keglerne linje med hullerne på soklen .
11 .
Tryk ned , indtil processoren stopper og drej låseskruen med uret . Saml hver af Dell E1705 komponenter du har fjernet tidligere og tænde den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • Dell Inspiron E1705 model bruger en Socket M -forbindelse, som er også lejlighedsvis kaldet Socket PPGA478 . Din nye proces skal være i stand til at forbinde til Socket M havnen eller det vil ikke forbinde til den bærbare computer 's bundkort .
 • Brug termisk kølepasta vil holde din processor fra overophedning og give det en længere levetid . Påfør et tyndt lag kølepasta , ifølge pakke retninger , til toppen af processoren efter installere det på soklen .
 • Begge Socket M processor og termisk kølepasta er tilgængelige online på computerhardware butikker.
 • Undgå at røre ved den nederste halvdel af kølelegemet , som enhver olier i dine hænder , at forurene kølelegemet vil forhindre det i at køle den nye processor .


 • Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en printer til en VMware Player   

  Kommentarer

  Code:
  change