perifere krav til at spille computerspil

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-29

Peripherals forbindelse til ydersiden af din computer , som regel via USB -porte , og give ekstra funktionalitet . Din computer kan opfylde minimumskravene for et spil , men for den bedste spiloplevelse muligt , skal du bruge rigtige enheder. Add -on enheder til din computer nummer i tusindvis . Der er dog nogle få udvalgte næsten hver kamp kræver .

tastaturer, mus og Game Controllers

De fleste computer spil kræver et tastatur og mus . Du skal bruge disse til at styre spillet og input kommandoer . Generelt tastatur og mus , der fulgte med din computer er fine for videospil , men nogle spillere foretrækker at opgradere til version specielt designet til gaming .

Tastaturer designet til gaming generelt har ekstra taster til spil og undertiden lyser for at spille i mørke . Gaming mus normalt har ekstra knapper, som brugeren kan programmet for specifikke funktioner og mere ergonomisk design .

Nogle computerspil er lettere at spille med et spil controller . Racing spil til tider kræver, at du har et rat , for eksempel . Flysimulatorer er næsten umuligt at spille uden en joystick af fly åg . Spilplader er til rådighed, der giver de samme kontroller som en spillekonsol på pc'en .

Monitor

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at hvis du har brug for en skærm for at bruge din pc , du har brug for en til at spille computerspil . Næsten enhver moderne skærm er fint for computerspil , men større skærme så store som 24 eller 30 inches give en bedre spiloplevelse .

Du kan købe en 3D skærm til at tilføje en ekstra dimension og dermed mere realisme til nogen spil. Nogle spillere også knytte deres computere til LCD- fjernsyn eller projektorer til en større skærm .

lydenheder

Medmindre du nyder stilheden , du har brug for højttalere eller hovedtelefoner for at høre computerspil lyd . Surround sound-systemer til rådighed, der gør spillene lyde mere realistisk . Du kan også købe high -end hovedtelefoner , der giver en lignende oplevelse .

Mange spil med en online- komponent support talekommunikation. Du kan bruge en mikrofon eller headset for at tale med andre spillere i spillet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje hukommelse til en HP OmniBook xe3 laptop 

Kommentarer

Code:
change