problemer med at installere en HP PSC 2355 all- in-one printer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-28

PSC 3255 er en alt-i-en printer fra Hewlett-Packard . Med printeren , ikke du kun har mulighed for at fremstille papirkopier af dokumenter , men også scanne og faxe indhold . Hvis du har problemer med at tilslutte og installere HP PSC 3255 til en computer , skal du udføre et par forskellige fejlfindingstrin på dit system for at sikre, alt- i -én printer fungerer korrekt

Du skal bruge: .
USB- kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Kontroller USB- kabelforbindelsen . Sørg for, at kablet er sat helt ind både printeren og USB -porten på computeren .
2 .
Tag USB-kablet fra computeren og sæt den i en anden USB- port . Ofte USB porte dør ud eller kun printeren funktioner på USB 1,1 ( og du har det indsat i en USB 2,0 port ) . Skift kabelforbindelsen til en anden USB- port korrigerer dette problem .
3 .
Installer driverne , der følger med HP PSC 2355 printer . Driverne kommer på en installations-cd . Med driverne installeret på din computer , kan systemet ikke forstå alt-i-én printer.
4 .
Klik på " Start ", " Control Panel " og vælg " Printere ". Hvis din nye HP PSC 2355 ikke er angivet som standardprinter , er alle udskriftskommandoer sendt til en tidligere installeret printer . Højreklik på HP PSC 2355 ikonet og vælge at indstille det som en standard fra pull -down menu . Næste gang et print anmodningen , sendes den til den nyinstallerede HP PSC printer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en gateway e -1600 computer til fabriksindstillinger 

Kommentarer

Code:
change