typer af kiosker

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-22

Ifølge industrien publikationen " Kiosk Marketplace , "brug af automaterne vokser hurtigt . Filmudlejning kiosker , for eksempel , er i mere end 30. 000 steder i USA alene , og dette antal forventes at stige i de kommende år . Mens alle kiosker har fælles træk , flere forskellige typer af kiosker findes .

Standalone Kiosk

Som navnet antyder, er en standalone type kiosk udformet som en selvstændig enhed , der svarer til en video arkadespil . Denne type er typisk store og kræver en betydelig mængde plads . Denne størrelse bliver en fordel , hvis kiosken er placeret udendørs , men på grund af de ekstra vejrbestandighed og robusthed af dette design . Skabet af en grundlæggende standalone kiosk indeholder en computer , en skærm , tastatur og tilbehør, såsom en printer . Andre specialiserede tilbehør kan også tilføjes . På en standalone film leje kiosk , for eksempel er patroner indeholder dvd'er bruges til at opbevare og dosere den valgte film . Moderne foto kabiner , som dem, der almindeligvis findes i indkøbscentre , er et andet eksempel på denne standalone kiosk .

vægmonteret Kiosk

Vægmonterede kiosker er mindre end enkeltstående enheder , og er konstrueret til at blive monteret flugte en væg eller i et hjørne . Mange af disse kiosker er installeret på steder , hvor ældre betaler brugt telefoner skal placeres , såsom lufthavns lobbyer og business centre . I modsætning til betalings -telefoner , men disse kiosker har avancerede funktioner , såsom touchscreen skærme og high- speed data -forbindelser. Ud over at være brugt i stedet for det traditionelle betalings -telefoner , vægmonteret kiosker er også populære til web browsing og e-mail adgang . I denne ansøgning , betale brugere for en tildelt tid , og kan navigere på internettet ved hjælp af tastaturet eller berøringsskærmen skærm . Fordi en computer er i deres kerne , kan disse kiosker let opgraderes med ny software og nye funktioner .

Countertop Kiosk

En køkkenbordet kiosk type er lille og strømlinet , og er designet til brug i stærkt trafikerede indendørs steder , herunder caféer og barer . På grund af deres ringe størrelse , normalt disse kiosker kun bruge en touchscreen skærm , og ikke har printere eller produkt dispensere . Den primære anvendelse for denne type kiosk er underholdning . I en sports bar placering , for eksempel er køkkenbordet kiosker normalt bruges til at tilbyde kunderne interaktive trivia spil , eller til at styre en digital musik jukebox . Brugere kan få adgang til kiosken efter at aflæse et kreditkort gennem en læser , som ofte er integreret direkte i kiosken huset .

Sitdown Kiosk

Sitdown kiosker er beregnet til længere tids brug , og tilbyder bænk sæder for komfortabel betjening . Ved hjælp af en sitdown kiosk svarer til at bruge en normal computer på et skrivebord , med en skærm , et tastatur og mus eller trackball normalt integreret i designet. Denne type kiosk er populær i mange virksomheders beliggenhed , herunder banker og hoteller , og giver brugerne mulighed for at fuldføre opgaver, og selv når de er på rejse . Eksempler på almindelige anvendelser omfatter alle funktioner webbrowsere , e-mail -programmer , og bankforretning programmer . På grund af deres virksomhed art , har de fleste sitdown kiosker wrap -around privatliv skjolde , som forhindrer tilfældig tilskuere i at se følsomme oplysninger på displayet .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter skærmen på en computerskærm 

Kommentarer

Code:
change