udskifte et lydkort til vista computere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-07

Lydkort er computerens komponenter der er ansvarlig for tilslutning til computer højttalere og lade lydafspilning . Uden et lydkort , er at lytte til film og musik på din computer ikke er muligt . Ligesom enhver computer komponenter , kan lydkort gå dårligt efter et stykke tid , og nogle kan være defekt fra starten . Hvis dit lydkort er gået dårligt , kan du ønsker at erstatte det . Når du har købt et kompatibelt lydkort ( se computerens dokumentation ) , installere det ikke er for svært

Du skal bruge:
Anti-statisk håndledsrem ( ekstraudstyr) .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Afbryd strømmen og alle ledninger fra din computer og fjern sagen . Placer tilfældet i en beliggenhed belejlig for at arbejde i og sætte dit anti-statisk armbånd på . Hvis du ikke har en , simpelthen sikre, at du rører en metal del af sagen , når du arbejder inde i det . Dette vil forhindre statisk elektricitet fra skadelige komponenter .
2 .
Tag en Phillips-skruetrækker , og skru skruen, der holder lydkortet på plads . Hvis du er usikker på , hvad lydkortet ser ud , kan du identificere den ved lydporte på ydersiden af din sag .
3 .
forsigtigt fjerne dit lydkort ved jævnt at trække det bagud og til højre samtidig . Må ikke flytte det frem og tilbage eller din computer havn kan blive beskadiget .
4 .
Line op dit nye kort foran slot og forsigtigt skubbe den ind i åbningen . Det skal gå lige ind Engang i , brug skruetrækkeren til at erstatte skruen . Sæt din sag på plads igen og tilslut alle dine ledninger .
5 .
Tænd computeren , skal du logge ind og indsæt lydkort driver disk i computerens diskdrev . Følg anvisningerne på skærmen for at installere driveren. Når det er installeret , dit lydkort er klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en HP bærbar for en alt -i - en Epson printer 

Kommentarer

Code:
change