DIY notesbog lcd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-16

En grim spændingsbølge eller utilsigtet spild kan forårsage, at din notebook LCD-skærm til at vise en række af døde pixels , eller endda stoppe med at vise billeder helt . Enhver med lidt teknisk know -how er i stand til at bytte en død LCD -skærm på egen hånd uden at betale en lokal computer tekniker . Displayet består af skærmen selv og en inverter bord, og begge skal udskiftes for at få din bærbare computer arbejder igen
1 .
Sluk din bærbare pc 's operativsystem . Luk den knækkede LCD- skærmens låg og vend hele notesbogen på hovedet .
2 .
Flyt din bærbare computers batteri låsen over til sin ulåst position , og træk batteripakken helt ud af den bærbare sagen . Vend den bærbare over og træk åbne LCD-skærmen ned til sin normale 90 grader position .
3 .
Find gummi eller plast skrue dækker placeret langs de fire kanter af LCD -skærmen er dækning . Træk hver dække med fingrene , eller vriste dem ud med kanten af en flad skruetrækker , hvis de sidder fast på plads .
4 .
Løsn og fjern LCD-skærmen er placeret skruer under dækker med en stjerneskruetrækker . Skub fingrene under en kant af ulåst dækning .
5 .
Flyt dine fingre rundt om alle fire sider af LCD -skærmens dækning til pop det ud på skærmen . Sæt dækslet til side for at afsløre LCD -skærmen .
6 .
Grip den øverste kant af LCD -skærmen og forsigtigt satte den med forsiden nedad på den bærbare pc's tastatur og håndledsstøtte område . Afbryd videokablet løber fra bagsiden af skærmen for at den bærbare pc 's tilfælde. Du kan også nødvendigt at fjerne en stribe tape holde kablet på plads .
7 .
Find rektangulære og grønne printkort beliggende nær den nederste kant af den bærbare pc 's tilfælde. Tage kablet sluttet til frekvensomformeren bord og trække bestyrelsen ud notesbog . Med nogle modeller, som du muligvis nødt til at fjerne en skrue holder inverteren bestyrelsen .
8 .
Fjern den gamle LCD skærm fra den bærbare pc . Placere den nye inverter bestyrelse på den bærbare pc's sag og vedhæfte skruen , hvis man var til stede . Sæt kablet i den nye bestyrelse .
9 .
Slut nye LCD -skærm video kabel til den port på den bærbare pc's sag og holdning skærmen på sagen . Skub LCD -skærmen er dækning på skærmen , indtil den klikker på plads .
10 .
Sæt hver af de skruer, du fjernede tidligere , og tryk skruen dækker tilbage på plads . Sæt den bærbare 's batteri i det åbne bugten på bunden af sagen .

gode råd og advarsler


 • erstatning LCD -skærme og inverter boards mellemstore for din specifikke notebook model er tilgængelige enten direkte gennem producenten eller via online elektronik forhandlere , der sælger computerkomponenter .
 • altid forblive klar over den virkning, statisk elektricitet har på elektronisk udstyr . Hvis du ønsker at holde din nye LCD -skærm og inverter board fungerer korrekt , skal du jorde dig selv , før håndtering af dem . Tap din hånd mod enhver umalet tilsluttet direkte til gulvet til at frigive den statiske elektricitet , der er indeholdt i din krop.


 • Previous:nothing Next:hvordan man skaber nemt adresseetiketter   

  Kommentarer

  Code:
  change