Hvordan kan jeg bruge en kanon MP160 printer med kun én blækpatron ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-11

Printere kan være kompliceret udstyr at arbejde med . Når du køber en printer , der som regel en grundlæggende håndbog, der forklarer , hvordan det fungerer , men sjældent gør det oplysninger om , hvordan man løse simple problemer , som ved hjælp af en blækpatron . Canons multi-use MP160 printer er fantastisk til billeder og kopiering af dokumenter , men det kan blive dyrt med hyppig brug . Heldigvis kan du bruge bare en blækpatron ad gangen for at udskrive de dokumenter , du har brug

Du skal bruge: .
Computer


1
Løft toppen af printeren og fjern eventuelle tomme blækpatroner fra blækpatronholderens . Opbevares væk blækpatron at du ikke vil bruge i et køligt tørt sted for at forhindre den i at tørre op . Du kan bruge denne patron senere , at erstatte den nuværende , når den er færdig .
2 .
Find printerikonet i din værktøjslinje . Vælg ikonet og klik på " Printerindstillinger ". Et nyt vindue vises , med titlen " Canon MP160 printer Egenskaber ". Hvis du vil bruge den sorte blækpatron kun , så tjek den " Gråtoneudskrift "-boksen nederst i vinduet . Dette vil udskrive et dokument i sort /hvid , hvilket eliminerer brug af farver . Hvis du vil bruge farveblækpatronen kun du ikke vælge denne indstilling .
3 .
Se fanerne øverst i vinduet og vælg "Vedligeholdelse" fanen . En ny sektion vises , hvor du kan ændre forskellige indstillinger ved at klikke på en alternativknap . Vælg " Blækpatron Indstillinger " knappen nederst i vinduet . Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge en specifik patron til at udskrive med . Et nyt vindue vil fremkomme og give dig mulighed for at vælge den sorte blækpatron , farve patron eller begge dele fra en drop -down menu . Vælg det ønskede patron , og klik derefter på " OK ".
4 .
Luk " Canon MP160 printer Properties " vinduet ved afslutningen . Udskriv en testside for at sikre, at ændringerne har fundet sted . Hvis du har placeret en ny blækpatron i printeren , er det bedst at udskrive justeringssiden at sikre , at de billeder , der udskrives vil udskrive korrekt, og vil ikke blive udlignet . Vælg " Fejlfinding "fra printerikonet på værktøjslinjen for yderligere udstedelser på print.


Previous:nothing Next:kodak genopfyldning instruktioner 

Kommentarer

Code:
change