Sådan nulstiller du en dell printer på grund af problemer med en papirstop

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-25

Ligegyldigt hvilken type printer du ejer , til sidst vil du opleve en papirstop . Mens det meste af tid på at komme fra en papirstop er nem og ligetil , skal du måske til at tage yderligere skridt til at klare et papirstop besked og forebygge yderligere problemer . Hvis din Dell-printer rapporter en papirstop , skal du følge de korrekte procedurer for at fjerne papirstoppet og få printeren op at køre igen

Du skal bruge: .
lommelygte


1 <. br >
Sluk printeren ved at trykke på " Power " knappen på forsiden af enheden . Fjern netledningen fra bagsiden også.
2 .
Åbn det øverste og siderne af printeren , og fjern alle fastklemte papir . Der kan være papir i flere forskellige steder langs papirgangen , så tjek grundigt . Begynd med at trække papiret ud af bakken og leder efter eventuelle papir , der sidder fast ved indgangen til papirgangen . Fortsæt ved at kontrollere toppen af printeren , samt siderne . Åben alle sider skuffer på printeren og kigge efter eventuelle fastklemt papir . Vær forsigtig med ikke at rive papiret når at trække det ud . Leaving fastklemt papir i printeren , vil føre til yderligere fejlmeddelelser , når printeren er tændt . Tjek en sidste gang for fastklemt papir i printeren . Det er nyttigt at skinne en lommelygte ind i printeren , og kigge efter eventuelle yderligere fastklemt papir på den måde også .
3 .
Fjern papirskuffen og lufte papiret med fingrene . Se eventuelle iturevne stykker papir , eller til sider , der klistrer sammen . Papir tendens til at ophobe fugt , og denne fugt kan forårsage siderne til at hænge sammen . Fanning papiret og fjerne eventuelle stak sider vil bidrage til at sikre , at papiret føres ind i printeren lige og ikke skævt .
4 .
Sæt netledningen , og tænd printeren igen . Send en testside til printeren for at sikre, at der ikke er flere papirstop . At udskrive en testside , skal du holde afbryderknappen i 5 til 10 sekunder, indtil den side begynder at udskrive . Du kan også sende en testside fra computeren ved at klikke på " Start " knappen , vælge " Printere og faxenheder " i menuen , højreklikke på printeren , vælge " Egenskaber " og klikke på " Print Test Page " knappen .


Previous:nothing Next:krav til at opgradere hukommelsen 

Kommentarer

Code:
change