bærbar computer power tips

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-25

Bærbare computere er beregnet til at være bærbare , og du kan forståeligt nok være frustreret , hvis du er nødt til at tilbringe mere tid sammen med din computer tilsluttet en stikkontakt , end du ville . kan lide. Det kan være år , før en virksomhed opfinder en bærbar batteri , der giver brugeren mulighed for at gå dage mellem batteri afgifter , men der er flere ting, du kan gøre med den bærbare computer , du har for at øge sin batterilevetid nu .

Optimering Operating System Settings

Hver version af Windows indeholder indstillinger, som du kan tilpasse for at optimere din computer for batteriets levetid . Dobbeltklik på "Power Options " ikonet på Control Panel til at få adgang til disse indstillinger . Hvis Kontrolpanel er indstillet til at vise elementer i " Kategori " eller " Home " , skal du klikke " Mobile PC " i Windows Vista eller " Hardware og lyd " i Windows 7 , og klik derefter på " Strømstyring ". Afhængig af den installerede version af Windows , kan du forenkle processen ved at klikke på " Power Saver " radio -knappen . Du kan også bore dybere ind i dine muligheder og begrænse den maksimale hastighed på processoren eller konfigurere harddisken til at slukke efter en periode med inaktivitet .

Sænkning skærmens lysstyrke

Den maksimale lysstyrke af en bærbar computer skærm gør det mere læsevenligt udendørs . Men en meget lys skærm er unødvendig inde og kan endda være hårde ved øjnene . Sænk lysstyrken på skærmen for at spare på batteriet og beskytte dine øjne .

Deaktivering af Wireless Adapter

Den trådløse adapter i din bærbare computer kontinuerligt søger signal fra nærliggende access points , selvom du ikke aktivt bruger internettet . Bærbare computere har typisk skifter til deaktivere den interne trådløse adapter . Vend at tænde din trådløse adapter fra, hvis du ikke er online . Hvis din computer ikke har en hardware trådløs kontakt , skal du åbne Kontrolpanel og gå til " Netværk og Internet ", " Netværks -og delingscenter "og " Administrer Netværksforbindelser " ( Windows Vista ) eller " Change Adapter Settings " ( Windows 7 ) . Højreklik på ikonet for din trådløse adapter , og vælg " Disable ".

Brug Hibernate funktionen

Windows har to energibesparende tilstande , som du kan bruge til at spare på batteriet , når du ikke aktivt bruger computeren : Søvn og Dvale. I standby -tilstand , fortsætter computeren til at bruge magt , tegning lige nok strøm fra batteriet til at opretholde indholdet af hukommelsen . I dvaletilstand , er indholdet af hukommelsen gemmes på harddisken , og computeren slukkes . Begge disse tilstande giver dig mulighed for at genoptage arbejdet hurtigt efter at dreje computeren igen . Prøv at bruge dvaletilstand , når du ikke bruger din computer , da den ikke bruge batteriet på alle .

Hold batteriet køle

Et batteri aflades hurtigere, når det varmes op . Hvis du arbejder med din bærbare computer på en overflade som et tæppe eller tæppe , kan du blokere indtag ventilationskanaler og forhindre frisk luft ind i computeren . Dette er et tveægget sværd , ikke alene varmen reducerer batteriets levetid , men også tvinger fans til at arbejde hårdere , hvilket øger batteriets uafgjort . Når det er muligt , skal du bruge din bærbare computer på en flad, hård overflade, så kølesystemet kan arbejde effektivt .

Minimer optisk drev Usage

CD -og DVD -drev spin optiske diske med høj hastighed til at overføre data hurtigt . En stor del af drejningsmoment er påkrævet for motoren i dit optiske drev til at bringe disken fra stilstand til flere tusinde omdrejninger i minuttet . Når det er muligt , undgå at bruge det optiske drev , medmindre din bærbare computer er sluttet til en stikkontakt .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en dell usb mus på en hp 

Kommentarer

Code:
change