gøre en printer trådløs

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-01

En trådløs computer printer er et apparat, der automatisk opretter et trådløst netværk , der tillader enhver enhed i området til at bruge sin udskrivningsfunktioner. Denne ekstra funktionalitet typisk tilføjer undertiden hundredvis af dollars i løbet af omkostningerne ved en almindelig computer printer . Du kan spare de penge og lave dine egne regulære printer en trådløs enhed ved simpelthen at dele det over dit eksisterende trådløse netværk . Dette udretter bogstaveligt talt det samme som at købe en trådløs printer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1 .
Klik på " Start ".
2 .
Åbn " Control Panel ".
3 .
Klik på " Netværks -og delingscenter . "
4 .
Klik på " Skift Avanceret deling Indstillinger ", efterfulgt af " Turn On Network Discovery ". Dette vil give din computer for at se enheder , der deles på dit trådløse netværk , samt lade andre computere for at se enheder, din er deling ( ligesom din snart-til-være trådløs printer ) .
5 .

Klik på " Slå udskriftsdeling. "
6 .
Klik på " Anvend . " Din computer printer er nu sluttet til dit trådløse netværk , hvilket vil tillade andre enheder at bruge den uden at være fysisk forbundet til det . Det vil nu fungere på samme måde som en almindelig trådløs printer .


Previous:nothing Next:udtjente anvendelsesmuligheder for li - ion -batterier 

Kommentarer

Code:
change