hvordan du fjerner en HP Pavilion 6645c harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-08

Under din computer til en computer reparation specialist for en enkel opgave som fjerner harddisken kan være tidskrævende og dyrt . Med de fleste computere , kan selv den mest uerfarne af computere brugere fjerner harddisken på ingen tid . HP Pavilion 6645C er ingen undtagelse . Med et par værktøjer i hånden kan du få harddisken fjernes hurtigt

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Elektrostatisk afladning rem .


1 .
Fjern alle kabler og periferiudstyr fra din Pavilion 6635C . Afbryd strømkablet , tastatur , mus og andre enheder, der kan tilsluttes til computeren .
to .
Stand din Pavilion 6645C oprejst på et bord eller skrivebord . Undgå at arbejde på gulvtæppet for at reducere statisk elektricitet .
3 .
Fjern den ydre dækker på din 6645C . Find og fjern de tre skruer på bagsiden af computeren , der forbinder ydre panelet til den bageste panel . Når skruerne er fjernet , skal du skubbe den ydre dækker mod bagsiden af computeren . Løft den ydre dække op for at fjerne det . Dette vil afsløre en åben side på computeren , så du kan få adgang til harddisken .
4 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet . Fastgør den anden ende til metalramme på din 6645C . Dette vil jorden dig og forhindrer statisk elektricitet fra beskadige din computer . Det er fastgjort på stellet giver dig også masser af slack , mens du arbejder .
5 .
Find harddisken . Harddisken er i et bur knyttet til forsiden af computeren , lige under det optiske drev .
6 .
Afbryd strøm og data kabler er knyttet til din harddisk . Fast trække kablerne direkte tilbage for at afbryde dem . Kablerne er skrøbelige , så sørg for at få fat i dem kun ved deres plastik stik . Hvis kablerne ikke kommer mister Vip forsigtigt plastik stik frem og tilbage , indtil de arbejder gratis .
7 .
Fjern de to skruer, der holder harddisken buret til computerens ramme . Skub buret ud og væk fra computeren . Fjern de fire skruer , der er knyttet harddisken til buret .

gode råd og advarsler


 • Undgå at arbejde i en statisk fyldt miljø og altid bruge en elektrostatisk afladning strop for at undgå skader på din computer .
 • Aldrig gøre noget arbejde på en 6645C , mens strømmen er tilsluttet til en stikkontakt . Dette kan føre til elektrisk stød .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en beta bånd til en DVD   

  Kommentarer

  Code:
  change