hvordan du fjerner en harddisk fra en Toshiba L45 - 7.409

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-14

Udskiftning af harddisken i en Toshiba L45-7. 409 bærbare er noget ejere vil sandsynligvis nødt til at gøre under det liv, deres bærbare computer. Med den popularitet i stor størrelse filer af digitale film stigende , er opgradering af harddisken og øge dens lagerkapacitet en god måde at få ekstra liv ud af din bærbare computer . Forstå, hvordan man udskifte harddisken kan også spare dig penge i reparation udgifter bør drevet styrtet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Elektrostatisk afladning rem .


1 .
Tag strømkablet og alle tilsluttede enheder fra din L45-7. 409 .
2 .
Fjern batteriet er placeret i nederste venstre hjørne af den bærbare computer basen . Vend den bærbare computer over og skub de to låse skifter til den ulåste position . Træk batteriet ud af den bærbare computer ansigtet .
3 .
Læg L45-7. 409 med forsiden nedad på et bord . Vedhæft en elektrostatisk afladning på håndleddet . Fastgør den anden ende til noget metal . Dette vil holde dig jordet , og medvirker til at forhindre statisk elektricitet fra beskadige din harddisk .
4 .
Fjern harddisken dækning . Harddisken er beliggende i centrum af den bærbare computer base ved siden af batteriet . Fjern de to skruer, der holder dækslet på plads , og træk den væk fra harddisken .
5 .
Fjern de fire skruer, der holder harddisken bugten . Skub harddisken bugten ned for at afbryde det , og løft det op for at fjerne det fra den bærbare computer basen .
6 .
Fjern de fire skruer , der er knyttet harddisken til harddisken bugten . Skub harddisken ud af harddisken bugten .

gode råd og advarsler


 • sikkerhedskopiere alle dine data til en ekstern harddisk , før du fjerner harddisken fra din L45-743C/li >
 • Undgå arbejder på gulvtæppet , da det kan skabe statisk elektricitet og beskadige din computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man refill udskiftning blæk til lexmark printer   

  Kommentarer

  Code:
  change