hvordan du fjerner skriver beskyttelse for en mini micro SD -kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-11

Mini Micro SD -kortet er et flytbart bærbar Hukommelseskortenhed almindeligvis bruges som opbevaring i MP3 afspillere, digitale kameraer , mobiltelefoner og mange andre elektroniske enheder . MiniSD- kort er for det meste forvekslet med eller forvekslet med microSD . Et microSD -kort er en anden lagerenhed, der er mindre og kan udnyttes i en miniSD enhed med brug af en adapter . Fjernelse af skrivebeskyttelse fra en miniSD -kort afhænger udelukkende af selve kortet . En skrive-beskyttelse fane er placeret på miniSD-kort holder. Hver gang miniSD er indsat i din kortholderen eller computer , fanen glider automatisk til sin skrive beskyttelse position . For at forhindre kortet glide til skrive-beskyttelse , bruge et par husholdningsartikler

Du skal bruge: .
Afdækningstape


1
Fjern Mini Micro SD -kort fra den elektroniske enhed . Skub kortet i enheden . Skubbe kortet vil få det til pop ud af enheden . Grab kortet med tommel -og pegefinger og frigøre det fra slidsen.
2 .
Find " Lock " switch på kortet . Låsekontakten er typisk en hvid eller gul fane eller tænde på venstre side af kortet .
3 .
Læg et stykke tape over låsen når fanen er i ulåst position . Båndet vil forhindre fanen glider til skrive-beskyttelse låst position .
4 .
Sæt Mini Micro SD -kort i din elektroniske enhed . Det skriver-beskyttelse bør være slukket . Hvis skrive- beskyttelse status fortsætter , skal du fjerne kortet og tilføje et andet lag af malertape til at forhindre fanen fra dreje til låst position .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram på en gateway t1616 notesbog 

Kommentarer

Code:
change