hvordan du installerer en HP Deskjet 3910 printeren uden en disk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-04

Hewlett Packard 's Deskjet 3910 er en inkjet printer , der blev afbrudt. De 3910 kom med en cd med HP 's " Familie software og drivere . " Ved at tilslutte din 3910 , du indsætter denne cd til at installere driverne , at din printer skal ordentligt arbejde . Hvis du af en eller anden grund har mistet denne cd , er alt håb ikke er tabt . HP tilbyder " Support og drivere " på sin hjemmeside og den software , der fulgte med din printer er tilgængelig for download

Du skal bruge: .
HP Deskjet 3910rnInternet adgang nu!


1 . .
Sæt HP Deskjet 3910 ind i din computer via printeren eller USB -port .
2 .
Besøg HP " Download drivere og software " website for Deskjet 3910 serien ( se Referencer ) .
3 .
Klik på det operativsystem , du kører .
4 .
Rul ned til " Driver " sektionen og klik på "Download " på " HP Deskjet 3900 Series " linje . Gem føreren installationsprogrammet til din stationære eller sted , der er nem at finde.
5 .
Åbn installationsprogrammet ved at dobbeltklikke på ikonet og følg instruktionerne på skærmen for at afslutte installation . Genstart computeren, når installationen er færdig .

gode råd og advarsler


 • HP teknisk support er tilgængelig 24 timer i døgnet på 800-474-6836 .
 • HP ikke frigive en Windows-driver for Deskjet 3910 , efter at Windows XP- operativsystemet. Hvis du kører Windows Vista eller Windows 7 , kan du prøve at hente Windows XP-versionen af driveren .


 • Previous:nothing Next:kan du bruge en dvd til at optage musik ?   

  Kommentarer

  Code:
  change