hvordan du installerer en netgear trådløst netværkskort i Windows 98

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-21

Installation af trådløse drivere i Windows 98 er ikke anderledes end nogen anden version af Windows , den primære vanskelighed eksisterer i rent faktisk at finde drivere til enheden . Indimellem kan det være nødvendigt at pege Windows 98 på drivere manuelt , men producenten vil skitsere disse instruktioner hvis det er nødvendigt med deres lokomotivførere . Ellers installationen er ikke mere kompliceret end at downloade drivere fra producentens hjemmeside , dobbeltklikke på installationsfilen og følge instruktionerne på skærmen.
1
Naviger til Netgear 's support-side ( se Resources )
2

Indtast dit trådløse kort modelnummer i " Find dit produkt " feltet og tryk på " Enter ". Hvis du ikke er sikker på hvor du kan finde din model nummer, se Referencer .
3 .
Klik på " Downloads " fanen .
4 .

Klik på føreren link for at blive taget til download siden for den pågældende chauffør . Det vil kun en liste over de nyeste driver , medmindre du klikker på " Vis alle versioner "checkhæfte .
5 .
Højreklik på " Højreklik og Gem for at Download " knappen for at gemme driveren til din harddisk . Vejledningen til din specifikke driver vil blive vist på samme side . Typisk det bare drejer køre installationsfilen , der automatisk registrerer og installerer de nødvendige drivere .

gode råd og advarsler


  • En fører muligvis ikke tilgængelig for din enhed i Windows 98 , da det ikke længere er understøttet af Microsoft. Hvis dette er tilfældet, skal du overveje at opgradere til en nyere version af Windows eller ændre dit operativsystem helt .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter strømforsyningen i en hk     

    Kommentarer

    Code:
    change