hvordan du installerer et hukommelsesmodul på en Portege R500 Toshiba

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-22

Den Portege R500 blev fremstillet af Toshiba med Windows Vista operativsystem installeret . Den bærbare computer kom standard med 1 GB af installeret hukommelse , men kan håndtere yderligere 1 GB random access memory (RAM ) . Hvis du synes, at denne laptop oplever en masse nedbrud eller samlet træghed , kan det være tid til at opgradere hukommelsen-en proces, der tager cirka 10 minutter at udfylde . Den bærbare computer tager DDR2 -hukommelsesmoduler

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1
Luk alle programmer og programmer . Sluk for din bærbare computer .
2 .
Fjern alle kabler og ledninger . Frakobl bærbare computer fra sin strømkilde . Vend den bærbare computer og fjerne batteriet .
3 .
Tryk på et umalet stykke metal til at fjerne statisk elektricitet fra din krop og tøj . Statisk elektricitet kan forårsage skade på hardwaren .
4 .
Find hukommelsesmodulrummet på bagsiden af den bærbare computer . Det er direkte under batterirummet .
5 .
Skru skruerne , der holder de låget på den bærbare med din stjerneskruetrækker . Fjern låget .
6 .
Adskil de to clips på hver side af hukommelsesmodulet hvis du har brug for at fjerne det . Skub hukommelsesmodulet ud af den bærbare computer.
7 .
Find indhakket på det nye hukommelsesmodul og matche det med den nøgle, der i det tomme slot . Uden at røre metal kant , skal du skubbe det nye modul i stikket på en 30- graders vinkel .
8 .
Tryk ned på modulet , så det ligger fladt i den bærbare computer . Det vil falde på plads . Returnér dækslet til den bærbare computer og fastgør skruerne .
9 .
Forbind ledninger og kabler til den bærbare computer. Hvis det er nødvendigt , skal du sætte den bærbare i sin strømkilde . Tænd den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en pc -kort adapter til Wi-Fi 

Kommentarer

Code:
change