hvordan du installerer et trådløst kort i en HP dv9000

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-06

HP Pavilion dv9000 er en stor bærbar pc optimeret for at se film og videoer i fremragende kvalitet på farten . De Pavilion dv9000 indeholder en overdimensioneret 17- tommer skærm og bedre højtalere til forbedret lydgengivelse i forhold til standard bærbare højttalere . Med high-end Intel og AMD processorer til rådighed , kan dv9000 være lige så effektiv på arbejdspladsen . For at opnå maksimal produktivitet , opgradere din Pavilion dv9000 ved at tilføje et internt trådløst kort

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
HP interne trådløse mini -kort ( reservedelsnummer 407674-001 til Intel -processorer eller 441090-001 for AMD -processorer ) .


1 .
Luk Pavilion dv9000 . Kontroller indikatoren i midten af knappen for at bekræfte , at dv9000 ikke er på standby . Hvis det er , tænde den og lukke den ned igen .
2 .
Fjern alle kabler fra Pavilion dv9000 og læg den med forsiden nedad på et blødt arbejdsområdet.

3 .
Skub plastik fanen under batteriet mod ydersiden af Pavilion dv9000 for at frigøre batteriet . Placer din finger under siden af batteriet og drej det mod bagsiden af Pavilion dv9000 at fjerne det .
4 .
Skru de to Phillips-skruer holder store ventilerede dækslet Midt i bunden af Pavilion dv9000 . Bemærk , at skruer tilbage inden dækslet selv når den er fuldt løsnet . Fjern dækslet og sæt det til side . Dette afslører RAM slots i Pavilion dv9000 og slot til det trådløse kort .
5 .
Skub metal tænder på bunden af det trådløse kort ind i stikket inde i mini -kortet . Bemærk , at kortet har et hak i bunden . Dette bør i linje med en hævet plastic del inde i mini -kortet . At bekræfte, at kortet er korrekt indsat , skal du sørge for, at de to antenne stillinger på det trådløse kort med billedsiden op .
6 .
sikre det trådløse kort med to Phillips-skruer . Hvis du har købt det trådløse kort fra HP , bør de krævede monteringsskruerne medtages .
7 .
Skub de to antennen ledninger inde opgraderingen rum over de to stillinger på toppen af den trådløse kort . Forbind hver ledning til nærmeste stillingen .
8 .
Sæt dækslet på undersiden af Pavilion dv9000 og skru den på plads .
9 .

Tilbage batteriet til dets rum under Pavilion dv9000 og udskift eventuelle kabler .

gode råd og advarsler


  • HP Pavilion dv9000 er kompatibel med adskillige interne trådløse kort ud over dem, der er nævnt i afsnittet "Krav" i denne artikel . Se Servicehåndbogen i afsnittet "Referencer" for en komplet reservedelsnummer liste .


  • Previous:nothing Next:hvordan tingene er gemt på et flashdrev ?     

    Kommentarer

    Code:
    change