hvordan du installerer et trådløst kort til en Dell Inspiron bredde bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-09

Til bærbar computere, der ikke kommer med indbygget trådløst netværk hardware , er et trådløst netværkskort den bedste måde at tilføje Wi-Fi -funktion, hvis du ikke ønsker en stor del stikker ud af den bærbare computer , som ville være tilfældet med et USB- adapter . Installation af et trådløst netværkskort i en Dell Latitude eller Inspirion laptop er en forholdsvis enkel proces . Når installeret, vil det trådløse kort giver dig adgang til internettet overalt Wi-Fi er tilgængelig

PCMCIA-og ExpressCard


1 .
Find PCMCIA eller ExpressCard -slot på den bærbare computer . Hver slags slot er lidt mere end to inches lang . Der er også en mindre ExpressCard- standarden slot ca en tomme bred . Trådløst netværk kort er tilgængelige for alle tre standarder . Hvis du ikke er sikker på, hvilken type kort den bærbare computer kræver , og det er ikke mærket på den bærbare computer sagen , se den bærbare computer specifikationer .
2 .
Sluk den bærbare computer og afbryde strømmen levering .
3 .
Line op til det trådløse netværkskort med slot og skub det ind med let tryk .
4 .
Slut strømforsyningen og tænd for computeren . Placer den medfølgende CD med det trådløse netværkskort i det optiske drev . Vent til computeren for at afslutte opstart , derefter installere driverne til det trådløse kort fra cd'en .
5 .
Fjern cd'en fra det optiske drev , når driverne er installeret , og genstart derefter computer at begynde at bruge det nye trådløse kort .

gode råd og advarsler


  • Tjek de instruktioner, der kommer med den trådløse netværkskort . Nogle producenter foreslår at installere driverne , før fysisk installerer kortet i den bærbare computer .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller Samsung CLP 300 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change