hvordan du installerer ram på en gateway t1616 notesbog

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-11

Gateway T -1616 , en bærbar computer, der er bygget til multimedie brug , leveres med Windows Vista-operativsystemet. Nogle gange kan du opleve , at din bærbare pc kører langsomt og opleve lejlighedsvise nedbrud . At modvirke denne type problemer , når du sørge for, at alle dine programmer er opdateret , kan du prøve at installere flere random access ( RAM ) hukommelse
1 .
Luk alle programmer og applikationer . Sluk for din bærbare computer . Tag alle ledninger og enheder , der kan kobles op til din bærbare computer.
2 .
Flip over den bærbare computer. Find batterirummet i toppen af den bærbare computer (det er en lang , tynd rum på den øverste kant af den bærbare computer ) . Find den batterilåsen til venstre for batteriet . Skub batterilåsen til venstre for at låse den op . Skub batteriet frigørelseslås , i nederste venstre hjørne af batterirummet , at afspore batteriet fra rummet . Tag batteriet ud af den bærbare computer.
3 .
Find hukommelsesmodulrummet . Det rum, som er placeret på højre side af den bærbare computer , har en U-formet led på omslaget . Løsn enkelt skrue , der holder låget på den bærbare computer . Skruen er på venstre side af rummet . Løft dækslet . Se modulet eller moduler installeret i den bærbare computer . De er flade stykke kredsløb omkring 3 inches lang og 1 cm brede .
4 .
Adskil klip på hver side af hukommelsesmodulet hvis du har brug for at fjerne hukommelsen . Skub hukommelsesmodulet ud af den bærbare computer.
5 .
Tag den nye hukommelsesmodul ud af emballagen . Rør ikke metal kant på det nye modul . Denne kant passer ind i åbningen .
6 .
Match indhakket , som er en lille led , om det nye modul med knop , som er en lille bule , i hukommelsen slot . Skub den nye hukommelse ind i åbningen på en 30- graders vinkel . Tryk det ned, så det klikker på plads .
7 .
Sæt dækslet tilbage på hukommelsen rum . Spænd skruen . Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer .
8 .
Tilslut alle dine enheder og strømforsyning til den bærbare computer . Tænd den bærbare computer .


Previous:nothing Next:fejlfinding nulstille bror tonerpatronen 

Kommentarer

Code:
change