hvordan du installerer surround lyd på en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-09

Surround-lyd er en vigtig del af moderne underholdning . Film og endda nogle spil bruge surround sound for at forbedre oplevelsen . Der findes forskellige typer af surroundlyd defineret af numre som 5,1 eller 7,1 . Disse tal repræsenterer det antal højttalere, der er involveret . Flere talere oversætter til mere realistisk og medrivende lyd. Surround-lyd er tilgængelig via PCI -kort , der er installeret på stationære computere . Disse er tilføjet direkte til en port på bundkortet til at levere optimal lydkvalitet .

Du skal bruge:
Skruetrækker


1
Kontroller, at lydkortet , du får, er kompatibel med din computer . . Sammenlign computerens statistik til kravene til det kort, at afgøre, om de er forenelige .
2 .
Åbn computerens kabinet ved at skrue skruerne , der holder sidepanelet på plads .

3 .
Sæt surround lydkort i en PCI- slot på bundkortet . Sørg for, at havnene på adapteren ansigtet udad . Kortet skal passe godt på plads .
4 .
Følg installationsvejledningen , som lydkortet producenten for at installere det . Dette vil normalt indebære at køre en cd , der er inkluderet .
5 .
Slut surround sound-højttalere til porte på kortet. Følg farvekoderne til at matche den korrekte ledninger . Også følge taleren vejledningen til korrekt placere dem rundt i rummet .

gode råd og advarsler


  • Hold skrivebordet afbrudt strømmen under lydkortet installationen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer et trådløst kort til en Dell Inspiron bredde bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change