hvordan du lægger papir i Hewlett- Packard Deskjet 5850 printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-10

Hewlett-Packard Deskjet 5850 printer er en personlig printer er ideel til grundlæggende dokumentudskrivning , samt mellem- billeder i høj kvalitet med de seks-blæk printerpatron , ifølge den officielle Hewlett-Packard hjemmeside . I lighed med andre Hewlett-Packard printere, Deskjet 5850 kan du udskrive på begge sider af et enkelt ark papir , når papirbakken er konfigureret til dobbeltsidet udskrivning , og omfatter udskrivningsfunktion for konvolutter , bannere , stryg-på- billede overførsler og plakater .
1
Fold ned i skuffen , som er det andet skuffen på forsiden af printeren . . Denne bakke skal bruges til at indlæse printerpapir , og skal altid ned , mens i brug .
2 .
Træk papirstyret placeret på højre side af papirbakken mod dig , indtil den når til slutningen af i papirbakken. Papirlængdestyret holder papiret på plads , der forhindrer ujævn udskrift , når printeren griber et ark fra papirbakken for at udskrive .
3 .
Fold udskriftsbakken ned , og træk skuffen ud 's udvidelse ligger på kanten af bakken . Når papiret er færdig med at udskrive det vil automatisk blive placeret i udskriftsbakken , og forlængelsen baren forhindrer længere ark papir falder ud af bakken .
4 .
Placer printerpapir ind i indbakken , løft og udskriftsbakken op lidt at justere papirbreddestyret . Skub papiret-breddestyrene mod hinanden, indtil de er solidt på begge sider af papiret . Træk forsigtigt i skuffen for at forlænge det for større ark papir .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en beskadiget hukommelseskort 

Kommentarer

Code:
change