hvordan du opgraderer 1030nr harddisken

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-19

HP Mini 110- 1030NR netbook er faktureret som en letvægts alternativ til større bærbare computere , perfekt til studerende og pendlere , der ønsker at tage noter , surfe på nettet og tjekke e-mail . Den netbook kommer med en 160 GB harddisk . Selv om det er typisk masser af plads , kan du overveje en opgradering , hvis du har tendens til at spare en masse musik og film til enheden

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Fleksibelt værktøj .
Harddisk.


1 .
Luk alle programmer og programmer , og sluk computeren .
2 .
Tag alle komponenter og netbooks strømkilde . Vend den bærbare over og finde de lange , tynde batterirum på toppen af den bærbare computer .
3 .
Tryk batteriet frigivelsen hængslerne mod midten af den bærbare . Skub batteriet ud af maskinen .
4 .
Fjern de tre Phillips skruer på væggen i batterirummet .
5 .
Find tastaturet frigivelse punkt gennem åbningen på venstre side af batterirummet . Brug et fleksibelt værktøj til at trykke indad på frigivelse punkt . Tastaturet vil løsne sig.
6 .
Vend den bærbare computer over . Med fingeren , løft det øverste venstre hjørne op og ind mod skærmen . Tastaturet vil høste fra enheden . Afbryd lille kablet i nederste højre hjørne af den bærbare computer. Indstil tastaturet til side .
7 .
Kig ind i netbook og find den store rektangulære harddisken til højre . Med din stjerneskruetrækker , fjern skruen på venstre side og de to skruer på højre side .
8 .
Skub harddisken til venstre med Mylar fanen på toppen . Dette vil afbryde den fra systemkortet . Løft harddisken ud af maskinen .
9 .
Fjern de fire skruer ud af beslaget og løft beslaget ud af harddisken .
10 .

Sæt beslaget over det nye harddisk , og fastgør skruerne. Sætte apparatet tilbage i notesbogen og skub den til højre , så den forbinder til systemkortet . Fastgør de tre skruer omkring beslaget .
11 .
Fastgør tastaturet til kablet , og skub den tilbage på plads . Tryk ned på det , så det reattaches at frigivelsen punkt .
12 .
Spænd de tre skruer i batterirummet , og indsæt batteriet tilbage i maskinen .
13 .
Fastgør kabler og ledninger og sæt den bærbare computer tilbage i til strømkilden .
14 .
Tænd den og indsætte den gendannelses-cd , der fulgte med maskinen . Luk ned og genstart maskinen. Følg vejledningen og beder at geninstallere operativsystemet.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en Dell OptiPlex strømforsyning med ATX 

Kommentarer

Code:
change