hvordan man bruger en Sony Vaio til at konvertere video analog til digital

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-15

Sony VAIO er elektronik selskabets lineup af computere . Disse Windows-baserede systemer giver dig mulighed for at udføre de samme funktioner som enhver anden computer , herunder import af video filer til en video editor . Disse filer kan være analoge , når du importerer , men når du eksportere optagelser som en film fil det er i et digitalt format . Selvom du allerede har et videoredigeringsprogram på din computer ( Windows Movie Maker ) skal du have en videooptagelse kort installeret

Du skal bruge: .
Video hentningskort


1 <. br >
Installer en videooptagelse kort, hvis du ikke har en i øjeblikket på dit system . Disse kort er enten internt eller eksternt installeret , så du kan forbinde et sådant kort til en af USB-portene på dit system . Installere alle drivere , der fulgte med kortet også .
2 .
Sæt RCA audio /video kabler i "Video Out " porte på enheden , du vil sende analoge optagelser fra ( såsom en videobåndoptager) . Slut den anden ende af kablerne i indgangsforbindelse på video capture-kort.
3 .
Klik på "Start ", " Alle programmer "og vælg " Windows Movie Maker . " Vent på video editor til at indlæse på din skærm .
4 .
Vælg " Capture " mulighed, så tænd for videobåndoptageren ( eller anden tilsluttet enhed ) . Vælg den video capture kortet som den enhed, du ønsker at fange fra ( det er vist i et pop-up vindue ) , og tryk på " Play "på den tilsluttede enhed . Klik på " Record " i videoen editor og indholdet er taget til fange af Windows Movie Maker . Vælg " Stop " for at stoppe optagelsen og videofilen bliver en miniature ikon i højre side af programvinduet .
5 .
Klik og træk den video fil ned til tidslinjen i bunden af skærmen og klikke på " File ", " Gem film som. "En hurtig gemme vindue vises på skærmen . Titel videoen , og vælg et sted at gemme filen . Klik på " OK " , og videooptagelser er gemt som en digital fil .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde ml2510 toner 

Kommentarer

Code:
change