hvordan man bruger en dell usb mus på en hp

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-25

Perifere enheder som mus og tastaturer kan anvendes på forskellige mærker af stationære eller bærbare computere, så længe computeren indeholder en strømstik port . En Dell mus med et USB-kabel kan sagtens bruges på en Hewlett Packard ( HP ) computer takket være plug -and-play -funktion til USB- enheder . Hvis du har brug for yderligere drivere til musen , kan de hentes gratis direkte fra Dells websted i afsnittet Support

Du skal bruge: .
USB 2
. 0 havn .


1 .
Tryk på Power -knappen på HP-computer , og vent på, at systemet til at starte op . Sæt USB- kablet sluttet til musen i USB -porten på din HP computer .
2 .
Klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af skrivebordet , og vælg " Control Panel " i pop-op-menuen . Klik på " Tilføj en enhed " linket i Hardware og lyd sektion i vinduet Kontrolpanel .
3 .
Vent til enheden guiden for at finde musen , og klikke på det i enhederne listen for at fremhæve det. Klik på " Næste "for at fortsætte .
4 .
Klik på " Afslut " for at fuldføre enheden opsætning i Device guiden , og forlade skærmen . Indsæt driver installations-cd'en , der fulgte med din mus , hvis man er til rådighed , og klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af skrivebordet .
5 .
Klik på " Computer " på pop-up -menuen , til højre og på det diskdrev ikon . Klik på " Installer eller kør program " på pop-op-menuen , og følg instruktionerne på skærmen i installationsguiden for at installere de nødvendige drivere til dit Dell USB- mus .
6 .
Fjern driveren installations-cd'en fra din disk drev , når føreren installationen er færdig . Klik på " Start " knappen , og klik på " Control Panel ". Klik på " Hardware og lyd " linket , og klik på " Mouse "-linket under Enheder og printere sektion for at redigere knap-konfiguration , markøren og ruller hastigheden af din mus . Klik på " OK " for at gemme indstillingerne og afslutte .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter harddisken i en Lenovo ThinkPad SL500 

Kommentarer

Code:
change