hvordan man installere en harddisk på din Compaq evn180 bærbare

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-15

Harddiske er bygget til ekstraordinær lagringskapacitet til at holde alle dine dokumenter , mediefiler og fotos . Selv om disse maskiner normalt har store opbevaringsrum , kan du være nødvendigt at fjerne harddisken på din Compaq bærbare computer. Uanset om det er for en reparation eller udskiftning harddisk , processen med at fjerne dit drev er ganske enkel . Med omkring 20 minutter af din tid og en lille stjerneskruetrækker , kan du fjerne din bærbare harddisk til at gøre hvad du vil med det

Du skal bruge: .
Lille Phillips screwdriverrnReplacement Compaq harddisk .


1 .
Fjern din Compaq bærbare computers batteri og /eller AC væg oplader . Dette vil forhindre enhver strøm fra bølgende ind i din bærbare computer, og muligvis skader dig eller din computers udsat hardware .
2 .
Flip din bærbare computer , og find din optiske ( CD ) drev . Dette bør være placeret på siden af din Compaq .
3 .
Fjern de to skruer, der holder det optiske drev på plads ved hjælp af din lille stjerneskruetrækker. Træk drevet ud af computeren .
4 .
Fjern de to stjerneskruer på den nu -eksponerede harddisk ved hjælp af din skruetrækker . Placer disse skruer ud til siden af din bærbare computer.
5 .
Skub harddisken frem til vælte den fra bundkortet stikkontakten . Det skal nu føler løs på harddisken lommen .
6 .
Træk op på harddiskens beslag og træk den op og ud af Compaq bærbare computer. Det er nu helt fri af computeren .
7 .
Tag din nye harddisk og skubbe den ind i åbne harddisken plads på en skrå vinkel . Når den er på , fortsætter skubbe det ind, indtil du hører den klikker på plads på bundkortet . At sunde vil tilkendegive sin forbindelse med harddisken stikket på bundkortet .
8 .
Sæt de to skruer ind i harddiskbeslaget ved hjælp af din stjerneskruetrækker . Skub i det optiske drev og også erstatte skruerne ind i drevet med din skruetrækker .
9 .
Flip over din computer og indsæt dit batteri eller væg oplader . Du kan nu tænde for din computer og bruge din nye harddisk .

gode råd og advarsler


  • Hvis du føler dig utilpas med at tage din bærbare computer fra hinanden , tage det ind på en computer butik i stedet .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter harddisken på en Toshiba Satellite A205 - s5831 laptop     

    Kommentarer

    Code:
    change