hvordan man kan bruge flere bærbare skærme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-06

De fleste bærbare computere leveres med mindst en VGA -indgang installeret på deres sag . Dette VGA -indgang er blå i farven , har huller i 15 små pins og bruges til at tilslutte en ekstern skærm til din bærbare computer . Du kan få vist den nøjagtige billede af din bærbares indbyggede skærm på den eksterne enhed , eller brug den eksterne enhed som en udvidelse . Du vil være i stand til at tilslutte en ekstern skærm til hver VGA- indgang på din bærbare computers tilfælde
1 .
Slut dit eksterne computer skærm til din bærbare computer ved hjælp af VGA- kabel, der fulgte med skærmen . Den ene ende af dette VGA -kabel får sikret på input på den bærbare computer , mens den anden får sikret på input på skærmen . Sæt din skærms strømkabel i en væg stik .
2 .
Gentag " Trin 1 " for enhver anden ekstern computer skærme , du forsøger at tilslutte op til din bærbare computer .

3 .
Tænd både din bærbare computer og din eksterne skærm .
4 .
Højreklik på dit Windows- skrivebord . Klik på " Skærmopløsning ".
5 .
Klik på " Flere skærme " drop down menu . Vælg den handling , du vil have din eksterne computer skærm ( r ) til at udføre . Du kan gøre hver skærm viser det samme billede , eller spredes et billede på tværs af flere skærme . Når du er færdig , klik på " OK ". Flere skærme bliver nu brugt på din bærbare computer .


Previous:nothing Next:Dell Printer A920 rengøringsinstruktioner 

Kommentarer

Code:
change