hvordan man kan ændre blæk i en hp c6150 photosmart

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-07

HP Photosmart C6150 All -in-One printer bruger 6 individuelle blæktanke . Printeren har en kapacitet til en sort patron og en hver af fem individuelle farver . Hvis printeren resultater bliver falmede eller pletter, kan du blive tør for blæk. Din HP Printer Utility kan endda give dig besked , når blækket er lavt . Du kan erstatte patronerne selv derhjemme , sparer det er nødvendigt at have printeren efterses . Hvis du genbruger de gamle patroner , vil mange af kontorartikler butikker udstede en kredit til den nye patron omkostninger .
1
Tænd for strømmen til C6150 . . Løft printerdækslet for at få adgang til blækpatronerne .
2 .
Tag fat i tappen på låsen af blækpatronen for at frigøre patronen . Den sorte blækpatron er placeret længst til venstre . De resterende patroner er den farve blandinger som mærkes.
3 .
Træk patronen ud igen af luftfartsselskabet . Sæt den nye patron i luftfartsselskabet i samme tilpasning som den du har fjernet . Tryk dækslet ned , indtil det klikker på plads .
4 .
Gentag erstatning for de resterende tomme patroner , hvis det er nødvendigt . Luk printerdækslet . Vent til patronjustering processen for at fuldføre før du slukker for strømmen til printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man opsætter den telefax den en kanon PIXMA MP780 

Kommentarer

Code:
change