hvordan man kan ændre de trådløse adapter på en Toshiba

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-24

En Toshiba bærbar , der kan ikke længere oprette forbindelse til et netværk eller internettet kan have et problem med det trådløse netværkskort . I de fleste Toshiba bærbare computere, er den trådløse adapter let tilgængelige fra bunden af den bærbare computer . Men alle Toshiba laptops er lidt anderledes , så henvises til brugervejledningen for instruktioner , før du fortsætter . Denne guide er struktureret omkring en Toshiba Satellite A35 -model , men det vil gælde for de fleste Toshiba bærbare computere. Kun placeringen af den trådløse adapter vil ændre sig.

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Elektrostatisk afladning rem .


en .
Tag strømkablet fra den bærbare computer , samt eventuelle udstyr som en skærm eller printer , der er fastgjort til. Læg den bærbare computer med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet . Batteriet normalt er mod bagsiden af den bærbare computer basen . Skub låse kontakten til den ulåste position , og træk batteriet ud .
2 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet . Tilslut den anden ende til noget metal til at holde dig jordet og minimere statisk elektricitet .
3 .
Find og fjern den trådløse adapter dækning . Den trådløse adapter dække typisk er bare at den side af midten af den bærbare computer basen . På A35 det er på venstre side af den bærbare computer base ved siden af hukommelsesmodul dækning . Fjern de skruer holder den trådløse adapter dækslet ned , og løft dækslet af bærbare base. Dette afslører adapteren .
4 .
Tag antenne ledninger fra strømforsyningen. Der er to antenne ledninger der løber fra bundkortet til den trådløse adapter . Tag fat i stik på ledningerne og forsigtigt lukke bh'en dem fra adapteren .
5 .
Spred håndtag på hver side af den trådløse adapter kortet . Dette vil medføre den trådløse adapter kort at dukke op . Grab adapteren kort på hver side og forsigtigt skubbe det ud af slottet .
6 .
Skub den nye trådløse adapter ind i adapteren slot . Skub det hele vejen ind, og derefter forsigtigt trykke ned , indtil håndtagene klikker på plads .
7 .
Slut antennen ledninger . På din adapter hvert stik , vil blive mærket . Tilslut den hvide ledning til stikket mærket " Main " og den sorte ledning til stikket mærket " Aux ".
8 .
Sæt adapteren dækslet og batteriet og tænde den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • aldrig arbejde på en bærbar uden en elektrostatisk afladning rem . Statisk elektricitet kan beskadige din bærbare computer .
 • Sørg for at købe en erstatning adapter , der er kompatibel med din Toshiba model . Der henvises til specifikationerne for din specifikke model til at bestemme hvilken adapter til at købe .


 • Previous:nothing Next:installere en HP Photosmart 7760 printer   

  Kommentarer

  Code:
  change