hvordan man kan ændre den anvendte hukommelse bredde

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-23

Dell fremstiller en af de populære bærbare computere kaldes Latitude . Dell gjorde dem så brugervenlige som muligt , så de er forholdsvis nemme at betjene , samt arbejde på . For eksempel, hvis du har brug for at ændre eller opgradere hukommelsesmoduler på din Latitude , vil du finde det er en hurtig og nem proces , men placeringen af hukommelsesmoduler varierer fra model til model . Afhængigt af dine særlige Latitude , vil du ændre den anvendte hukommelse på én af to måder

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .

under computeren


1 .
Sluk computeren og fjern AC strømkablet . Vend den bærbare computer på hovedet og fjerne batteriet fra bugten på undersiden af computeren .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue holder hukommelse dækslet på plads . Hukommelsen rum er den midterste på undersiden af din computer .
3 .
Løft hukommelse dækslet op for at afdække den grønne hukommelsesmodulet nedenunder .
4 .
Træk de to metal tappene på hver ende af modulet udad og modulet vil pop lidt ude af det rum på en 45- graders vinkel .
5 .
Træk modulet forsigtigt ud af soklen og erstatte med en ny ( fås hos din Dell forhandler eller online ) . Tryk modulet forsigtigt ned , indtil tapperne låses på plads . Udskift dækslet og skruen .

under tastaturet


1 .
Sluk din bærbare computer , og fjern strømkablet og batteriet . Åbner skærmen , så du har fuld adgang til tastaturet . Hvis der ikke er hukommelse rum på undersiden af netop din model af Latitude , så modulet er placeret under tastaturet .
2 .
Sæt spidsen af din flad skruetrækker ind i sømmen i slutningen af tastaturet falsen ( plasticramme over tastaturet ) , hvor den møder siden af computeren . Forsigtigt lirke op til at springe ud af stedet og fjerne det .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer direkte over tastaturet . Løft tastaturet op og placere den et par inches over selve computeren . Den grønne hukommelsesmodul vil nu blive udsat , hvis tastatur, der anvendes til at sidde .
4 .
Træk metal tappene på hver side af modulet udad og modulet vil poppe op . Fjerne den fra sin sokkel .
5 .
Erstat med det nye modul og derefter erstatte tastaturet , skruer og falsen .

gode råd og advarsler


  • Jord dig selv før du arbejder med computerens komponenter.


  • Previous:nothing Next:hvordan man tilslutte en 23 tommer mac skærm til en g4     

    Kommentarer

    Code:
    change