hvordan man kan ændre en harddisk på en Compaq Presario C300

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-05

Compaq Presario C300 var en notesbog bygget med Windows XP operativsystemet og en 80 GB harddisk . Det burde være nok plads til at surfe på nettet og oprette dokumenter og præsentation . Det er måske ikke plads nok , men for at spare en masse film og sange på din bærbare computer . I så fald kan du ønsker at opgradere til en større harddisk
en
Luk alle programmer , og drej off den bærbare computer . Fjern alle ledninger fra den bærbare computer og afbryd strømforsyningen .
2 .
Flip den bærbare computer over og finde de lange tynde batterirummet på toppen af maskinen . Side låsen for at frigøre batteriet , og tag det fra den bærbare computer .
3 .
Tryk på et umalet stykke metal til at fjerne statisk elektricitet fra dit tøj og krop .

4 .
Find den rektangulære rum i bunden af den bærbare computer . Løsn de to skruer i toppen af rummet . Løft dækslet væk fra laptop. Skub harddisken mod højre og løft op på det .
5 .
Fjern harddisken fra metalkabinet . Sæt den nye harddisk ind i metalkabinet . Sætte apparatet tilbage i den bærbare computer , og skub den til venstre , der forbinder den til systemkortet . Sæt låget tilbage på den bærbare computer og fastgør de to skruer .
6 .
Isæt batteriet , og tilslut alle de enheder og netledningen , hvis nødvendigt.
7 .
Tænd den bærbare computer og indsætte Windows Recovery -cd, der fulgte med dit system . Genstart computeren og følg instruktionerne og vejledningen for at geninstallere operativsystemet.


Previous:nothing Next:Hvordan finder jeg den hastighed på min processor ? 

Kommentarer

Code:
change