hvordan man kan ændre på hukommelsen på en Toshiba Tecra m4 bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-22

Toshiba Tecra M4 laptop er en unik bærbar computer , der giver brugerne mulighed for at dreje skærmen i en 360- graders bevægelse , og læg den fladt , ansigt op , på tastaturet . Den bærbare computer kan rumme op til 2GB random access memory (RAM ) . En hukommelsesopgradering tager omkring 10 minutter, og er forholdsvis let at udføre

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Sluk og tag stikket den bærbare computer. Og derefter frakoble eventuelle eksterne enheder . Luk skærmen . Vend den bærbare computer og find batterirummet . Det er en rektangulær rum i nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Skub den lille lås låsen under batterirummet til låse position . Skub udløseren under batterirummet . Løft batteriet ud af den bærbare computer.
2 .
Find udvidelsen hukommelse rummet . Det er i øverste højre del af den bærbare computer og er formet som en " T. " Ingen af rummet kanter sidde på en kant af den bærbare computer, ligesom resten af afdelingerne på computerens tilbage . Fjern skruen på låget med stjerneskruetrækker . Fjern dækslet .
3 .
Tryk på et umalet stykke metal til at fjerne statisk elektricitet fra din krop . Statisk elektricitet kan beskadige din bærbare computer .
4 .
Adskil klip på hver side af det eksisterende modul , hvis du har brug for at fjerne det . Modulet vil løsne og stige op af rummet . Skubbe den ud af rummet .
5 .
Tag det nye modul ud af pakken uden at røre den lange metal -eller bagside kanter ( kun røre den på siderne ) . Find indhakket på modulet og matche den op med knappen i åbningen .
6 .
Skub modulet ind i åbningen og tryk den forsigtigt ned , så det ligger fladt inde i rummet . Klippene vil snap på modulet .
7 .
Sæt dækslet på igen, og fastgør skruen . Indsæt batteriet.
8 .
Vend den bærbare computer over og forbinde alle de enheder . Sæt ledningen i den bærbare computer .
9 .
Tænd den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en ekstern cd -brænder 

Kommentarer

Code:
change