hvordan man kan genopfylde blækpatroner til Dell 5100 printer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-15

I et forsøg på at forhindre kontor affald og spare penge på kontorartikler , vælger nogle mennesker til at genopfylde blækpatronerne , der anvendes i kontor -printere . I modsætning til den standard patroner i desktop printere , bruger MP Dell 5100 printer i større målestok blækpatroner , der indeholder toner rør . Hver af de fire rør i en Dell- 5100 printer indeholder en af standard printer farver, sort , magenta , cyan eller gul , og hver kan genfyldes med passende blækfarve

Du skal bruge:
Dell Toner rør .
Papirservietter .


1 .
Køb den rigtige blæk til Dell 5100 printer patroner . Du kan købe Dell 5100 printer patron blæk i alle fire farver på 123 Refills og refill Toner ( se Resources ) .
2 .
Skub nogen af de farvede printerpatroner ud af sit slot i printer , ligesom du gør når du udskifter patronen . Hold patronen over en overflade dækket med køkkenrulle .
3 .
Tryk den lille knap på den farvede ende af cylinderampullen . Tag fat den farvede del af glasset , og drej den med uret . De farvede rør kommer fri fra blækpatronen .
4 .
Dump enhver blæk , der forbliver i blæk røret . Tøm blæk i en skraldespand . Må ikke tømmes blæk slange i en vask eller et andet afløbssystem .
5 .
Hæld en passende farve blæk fra blækhus i blækket røret . Når du har fyldt rør med blæk , skub den tilbage i patronen , og drej den mod uret , indtil røret låser på plads igen .
6 .
Refill alle de tomme toner rør i Dell 5100 printer patron . Returnér patroner til printeren .

gode råd og advarsler


  • Farven på hvert rør i en Dell- 5100 printer matcher farven på blæk , der skal bruges til at genopfylde den.


  • Previous:nothing Next:hvordan man installere en harddisk på din Compaq evn180 bærbare     

    Kommentarer

    Code:
    change