hvordan man kan genopfylde en Epson cx3810

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-17

Epson CX3810 er en alt- i-én printer , er egnet til hverdagsbrug projekter , såsom at gøre instant farve eller sort -hvid kopier , scanne dokumenter og udskrivning disse maleriske scener fra din ferie . Med alle de udskrivning , er det kun naturligt , at printerpatron løber tør for blæk . Når dette sker , en god mulighed er at genopfylde den udløbne patron til at sætte den til at bruge igen . CX3810 bruger T060120BK , T060220c , T060320M og T060420Y patron modeller

Du skal bruge: .
Chip resetter
Tommelfingernegl .
Blæk .
Nålen.


1 .
Køb et chip resetter for patron fra en kontorartikler butik . En chip-nulstilling værktøj er en lille plastik værktøj, der nulstiller mindet om en patron chip . Selvom du kan genopfylde patronen uden at nulstille , vil det ikke være til nogen nytte som din printer vil nægte at anerkende genopfyldte blækniveauet . Af denne grund er det vigtigt at nulstille chippen før genfyldning patronen . Nulstilling er meget enkel og tager kun et par minutter . Du vil få fuld brugsanvisninger med resetter .
2 .
Find en lille " PUSH " knappen på patronen . Lige under denne knap , vil der være en hvid cirkel .
3 .
Bor et hul , ved hjælp af en tommelfingernegl , på højre side af den hvide cirkel .
4 .
Fyld sprøjten med 10 cc for blæk.
5 .
Sæt sprøjten 's nålen ind i hullet du lige har boret .
6 .
Tryk ned stemplet i sprøjten til at injicere blæk . Overfyld ikke patronen . Fjern sprøjten , når du ser blæk boblende ud af hullet .
7 .
Installer patronen i printeren , og lad det sidde i 24 timer, før du begynder at bruge det igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fortælle om din Dell Dimension 4500 strømforsyning virker 

Kommentarer

Code:
change