hvordan man kan genopfylde en Epson t0481 blækpatron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-16

Epson T0481 ( T048120 ) blækpatron er kompatibel med en række Inkjet Epson Stylus Photo printere . Patronen er lille i størrelse og vejer kun 1 £ , hvilket er hvorfor du skal være meget forsigtig , når genpåfyldning det . Patronen har en kompleks design og en chip installeret på den for at forhindre genopfyldning . Når patronen løber tør for blæk , er chippen ikke mulighed for printeren til at bruge det igen , medmindre du nulstille chippen ved hjælp af en resetter enhed . Den resetter er en lille , billig værktøj, du kan købe fra en kontorartikler butik . Før påfyldning af kassetten , skal du først nulstille det

Du skal bruge: .
Chip resetter
. Gummihandsker .
Aviser .
Thumb bor .
Sprøjte.
Nålen.

Nulstilling TO481 Cartridge


1 .
Sluk både printer og computer, der er sluttet til den.
2 .
Slut nulstillet værktøj til printeren ved hjælp af det kabel, der fulgte med resetter .
3 .
Tilslut computeren til printeren ved hjælp af printerens USB kabel .
4 .
Slut stikket til resetter , og tænd printeren og computeren .
5 .
Tryk den fuldbyrdende knappen på nulstilling værktøjet og frigøre det i to sekunder. Dette vil gøre det muligt for resetter til at konfigurere sig selv efter de specifikke printer model.
6 .
Tryk den fuldbyrdende knappen på resetter igen og udgivelse i to sekunder . Det wil derefter sende blækket reset kommando til printeren , og printeren udskriver en bekræftelsesmeddelelse . Sørg for at du har papir i papirbakken , inden nulstille chippen .

Genopfyldning TO481 Cartridge


1 .
Brug gummihandsker og sted aviser på gulvet for at undgå pletter gulvet med blæk .
2 .
Lav et lille hul ved hjælp af tommelfingeren boret . Du er nødt til bore hullet lige over " Push "-knappen på patronen .
3 .
Bor et andet hul foran det første hul , lidt i retning af Epson etiketten . Dette hul vil blive anvendt til ventilation .
4 .
Fyld sprøjten med 20 ml blæk og indsæt nålen ind i udfylde hullet , som er det første hul , du boret . Fyld patronen meget langsomt . Du vil bemærke luftbobler , der kommer ud af ventilationshullet som du tilføjer blæk gennem det andet hul . Dette er helt normalt . Men når blækket begynder at boble fra fylde hullet , fjern sprøjten og tør overskydende blæk fra patronen .
5 .
Sæt patronen i printeren og køre et par rengøringer .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en computer til børn 

Kommentarer

Code:
change