hvordan man kan genopfylde en brither blækpatron

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-02

Brother er en kendt producent af trykning levere produkter , herunder inkjet -printere , blækpatroner og toner . Hvis du ønsker at genopfylde en gammel Brother blækpatron stedet for at erstatte den med en ny , kan du gøre det nemt fra dit hjem . Korrekt genopfylde patronen med printerblæk og hurtigt vende tilbage til din almindelige udskrivningsopgaver . Med den brede tilgængelighed af inkjet refill kits , finde de redskaber til jobbet er let

Du skal bruge: .
Køkkenrulle
Aluminum tape .
Thumb bor .
Plastiksprøjte .
Sort printerblæk .


1 .
Tag Brother patron fra printeren , og placer den på toppen af et par lag køkkenrulle . Dette vil hjælpe i tilfælde af eventuelle blæk spild .
2 .
Hold Brother patron , så den fremspringende side af patronen ansigter dig og finde afgangen hullet på bagsiden af kassetten . Cover stikkontakten hullet med et enkelt stykke aluminium tape .
3 .
forsigtigt skrælle Brother label på toppen af cylinderampullen til at afsløre små refill hullet .
4 .
Sæt tommelfingeren boret ind i refill hullet og drej den med uret for at forstørre og yderligere åbne hullet .
5 .
Indsæt spidsen af sprøjten i den sorte udskiftning blæk og trække sig tilbage i stemplet for at fylde den med 5 til 8 cc af blæk .
6 .
Sæt sprøjten i den udvidede refill hullet og skub stemplet langsomt frigive blæk . Hvis blæk begynder at spilde ud fra Brother blækpatron, stop indsprøjtning blæk og langsomt fjern sprøjten .
7 .
Læg et stykke aluminium tape fast på toppen af refill hullet til at forsegle det .
8 .
Aflever Brother patron til printeren , og lad blækket til at nøjes med seks til otte timer. Kør rengøringscyklusser at genoptage en regelmæssig udskrivning med patron .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en computer af overskydende data 

Kommentarer

Code:
change