hvordan man kan genopfylde hk 02 xl blækpatroner derhjemme

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-08

Hewlett- Packard 02XL blækpatroner kommer i enten sort , gul , cyan eller magenta blæk . Processen for genpåfyldning hver af disse patroner er den samme . 02XL blækpatroner kan genfyldes , når de er lave eller tomme i stedet for at installere en ny blækpatron . Det er vigtigt at følge den korrekte fremgangsmåde , når genopfyldning disse patroner at undgå at beskadige printeren eller lider af en reduktion i udskriftskvalitet

Du skal bruge: .
Refill blæk
Sprøjte.
Papirhåndklæder .
Papirclips eller små søm .
Lysere.
Tænger .
Hot lim pistol .


1 .
Læg nogle papirhåndklæder på en flad overflade for at absorbere spildt blæk . Sæt patronen på køkkenrulle .
2 .
Find den lille fordybning i toppen af patronen .
3 .
Hold papiret klip eller små søm i nogle tænger . Varm søm eller papirclips med lysere , indtil det er varmt nok til at smelte troede plastic på toppen af patronen. Tryk på overskriften søm eller papirclips gennem smilehul , indtil det smelter gennem plastik .
4 .
Fyld sprøjten med refill blæk . Stik nålen af sprøjten i det hul , der var smeltet ind i plastik på patronen . Injicer langsomt blækket indtil patronen er helt fyldt .
5 .
forsigtigt placere en lille mængde af varmt lim over hullet på kassetten at forsegle den . Stemplet skal være lufttæt , eller patronen vil ikke arbejde i printeren . Tillad patronen til at sidde natten over eller i otte timer for at sikre, at der ikke er utætheder .

gode råd og advarsler


  • Lad ikke genopfyldt patron løber helt ud af blæk . Genopfyldning , før det er tomt . Hvis patronen løber tør for blæk , vil printeren trækker luft ind i udskriftshovedet , hvilket medfører en printer fejl .


  • Previous:nothing Next:Hvordan tilføjer jeg lyd på min computer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change