hvordan man kan genopfylde hpc5180 toner patron

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-08

HP C5180 Printeren er en alt- i -én scanner , kopimaskine og printer . Den leverer print i fotokvalitet ved at klikke med musen . Denne avancerede enhed er fantastisk til at gøre familie fotos af ferie eller til udskrivning omfattende manualer . Patronerne , som er HP 02 blækpatroner , levere op til 660 sider . Men når blækket løber tør , at omkostningerne erstatte dem kører en lidt høj . Genopfyldning disse patroner er en glimrende måde at spare penge . Bare vær sikker på at du har den rette refill kit

Du skal bruge: .
HP C5180 blæk refill kit .


1 .
Arbejde i et område, hvor et udslip vil ikke forårsage omfattende skade , eller dække et bord med brunt papir .
2 .

Find den lille fordybning i toppen af cylinderampullen , hvor blækket hullet er placeret . Markerer område med en pen . Placer en varm loddekolbe på patronen på varemærket og smelte gennem patronen til at danne et hul til genpåfyldning .
3 .
Føj blæk til en sprøjte ved at placere kanylen ind i refill blæk beholder og skubbe stemplet tilbage . Sæt nålen ind i hullet og sprøjt blæk ind i patronen . Tilføj blæk , indtil det begynder at boble op fra hullet . Dette indikerer patronen er helt fuld , og det skal udføre ordentligt .
4 .
Påfør varm lim til toppen af hullet . Tilføj blot en dråbe og lad det køle af. Dette udgør et komplet segl over den patron . Tillad patronen køle mens ophængt over brunt papir . Undgå at hvile patronen højre på papiret , da det vil væge blæk fra inde i patronen .
5 .
Sæt patronen i printeren efter det sidder i flere timer . Dette giver blækket at være fuldstændig absorberet inde i patronen .

gode råd og advarsler


  • aldrig tillade, at denne patron at løbe tør for blæk , vil det ikke fungere ordentligt i printeren .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en HP Pavilion 6645c harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change