hvordan man kan genskabe en cd rekord i win xp

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-19

Ofte, når en cd er snavset eller lidt ridset , vil en cd -afspiller springe over det skadede numre ( hvert spor er dets egen fil ) . Dette er dog ikke ensbetydende med filen ikke er i stand til at blive åbnet . Lave en kopi af CD kan faktisk genskabe cd'en tilbage til sin oprindelige selv , uden lydspor spring . Lydsporet fil er tilladt at kopiere over , fordi når en CD er scannet og lyden importeret til en computer , de spor, typisk springe bliver scannet over flere gange for at opnå den bedste kvalitet lydfil .

Du skal bruge:
Tomme CD
. Cd-brænder .


en .
Indsæt musik-cd i cd -afspilleren og lancere iTunes (du kan downloade det gratis på iTunes. com ) på din Windows XP -system . Et vindue dukker op og spørger om du vil importere cd'en . Vælg " Ja " og alle de lydspor som indføres i programmet som en ny afspilningsliste . Skub musik-cd , og derefter indsætte den tomme cd i cd -brænder . Klik på " Brænd CD " i nederste højre hjørne af iTunes og musiknumre er genoprettet på det nyoprettede cd'en .
2 .
Indsæt musik- cd og starte Windows Media Player . Som iTunes, spørger programmet, hvis du vil importere cd'en . Vælg " Ja " til at rippe filerne til din computer . Skubbe cd'en og placere tomme disk i cd-brænder af systemet . Afkrydse de numre , du vil brænde til den tomme disk og klikke på " Brænd ". Lydfiler er nu placeret på den nye cd .
3 .
Indsæt cd'en , og derefter starte " Free Easy CD DVD Burner " ( download link findes i " Resources " ) . Vælg at importere lydfiler , derefter indstille en placering på harddisken , og klik på " OK . " De lydfiler er rippet direkte fra cd'en over på harddisken . Skub cd'en, derefter indsætte tom cd i cd -brænderen . Klik på " Audio CD " fra toppen af programvinduet , og vælg det lydspor , du lige har importeret . Klik på " Burn " og lydfiler er gendannet på den nye musik- cd .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer 1030nr harddisken 

Kommentarer

Code:
change